KFC is op zoek naar kip kenner om verschillende soorten kip te testen
Food & Drinks

KFC is op zoek naar kip-kenner om verschillende soorten kip te testen

Kun jij jezelf een echte kip-kenner noemen? En zou je al misselijk worden bij het idee om vegetariër te worden? Dan hebben wij een perfecte baan voor je gevonden. De KFC heeft nu namelijk een hele mooie vacature openstaan. Ze zijn op zoek naar de allerbeste en meest professionele kip proever ter wereld. Iemand die zijn vingers al aflikt bij het idee om de hele dag kip te eten.

Heb jij de skills voor deze droomjob? Dan moet je wel naar Engeland afreizen. Als je daar aankomt moet je tweet versturen met de volgende hashtag #KFCFRYERME en deze tag @KFC_UK. Als je de winnaar bent en de ultieme kip proever bent geworden komt er zelfs een billboard met jouw prachtige kop er op. Naast die oude vent van de KFC.

Je krijgt dus de kans om alle soorten kip te proeven en een KFC legende te worden. Sterrendom ligt op jou te wachten in Engeland dus waar wacht je nog op? De fotoshoot zal natuurlijk geen normale fotoshoot worden. Eentje waarbij je je vingers af moet likken. Ben jij, of ken jij, de ultieme kip liefhebber? Aarzel dan niet!