Media

Keshia Gerrits is de Hollandse vriendin van Coldplay-bassist Guy Berryman

Keshia Gerrits is de Hollandse vrouw van Coldplay bassist Guy Berryman
(Foto: Listal.com)

Coldplay is een wereldberoemde band die een warme band met Nederland heeft. Zanger Chris Martin vertoeft graag in ons land. Hij heeft een paar jaar geleden de clip Viva la Vida in Den Haag opgenomen en ook de Nederlandse vrouwen vallen in de smaak bij de Britse band. Guy Berryman, de bassist van Coldplay, gaat binnenkort trouwen met de Hollandse Keshia Gerrits.

De vriendin van Guy Berryman

Keshia Gerrits en Guy Berryman hebben onlangs bekendgemaakt dat ze gaan trouwen. Het stel heeft aan dagblad Mirror laten weten dat ze een bijzondere locatie in Londen op het oog hebben. De van oorsprong Schotse Berryman is 35 jaar. Zijn vriendin is 12 jaar jonger, maar de twee zijn zielsgelukkig samen. De bassist heeft Keshia een diamanten verlovingsring gegeven.

Keshia Gerrits is een model. Ze draagt ook de creaties van Berryman, want hij is behalve de bassist van Coldplay ook een modeontwerper. Toen corona op zijn piek was begon hij uit verveling met het ontwerpen van kleding. Zijn label, Applied Art Forms, is een succes, en Keshia poseert graag in zijn creaties. De twee wonen samen in het Engelse Gloucestershire, waar hij zijn ontwerpstudio aan huis heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keshia (@keshia.gerrits)

Keshia Gerrits poseert ook graag op Instagram

De Nederlandse vriendin van Guy Berryman kan niet wachten tot de twee in het huwelijksbootje stappen. De twee hebben nog niet veel details rondom het huwelijk vrijgegeven, maar het is wel bekend dat zanger Chris Martin erbij zal zijn. Ook actrice Gwyneth Paltrow zal bij de ceremonie aanwezig zijn. Keshia Gerrits is niet zeer actief op de socials, maar ze heeft wel een Instagram-account waar ze soms wat op plaatst.

Op de onderstaande foto’s is te zien dat Keshia graag reist en voor elke gelegenheid een aparte zonnebril heeft. Ze was enige tijd geleden in Las Vegas te vinden, en meer recent in Parijs, de stad waar Anna Nooshin ook graag komt. De bassist van Coldplay heeft de liefde dus gevonden bij een Hollandse dame, wat niet gek is, want in ons kikkerlandje lopen veel mooie vrouwen rond. De knappe Camille Hulspas is hier een goed voorbeeld van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keshia (@keshia.gerrits)

Vriendinnen van de andere bandleden van Coldplay

Dat de leden van Coldplay van mooie dames houden is bekend. Zanger Chris Martin heeft al sinds 2017 een relatie met de Amerikaanse actrice Dakota Johnson. De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen in een sushi-restaurant, en zijn nog steeds samen. Gitarist Jonny Buckland is getrouwd met sieradenontwerpster Chloe Evans, het stel heeft twee kinderen samen.

Drummer William Champion is sinds 2003 getrouwd met lerares Marianne Dark. De twee hebben samen drie kinderen. Het ‘vijfde lid’ van Coldplay is de manager van de band, en sinds de oprichting in 1996 betrokken bij het reilen en zeilen van Coldplay. Phil Harvey is vrijgezel. Verder hebben alle bandleden een normaal gezinsleven, al zullen ze door al dat touren maar weinig thuis te vinden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Martin – Coldplay (@coldplayd)