Interieur

Deze kerk is van binnen een extreem luxe mancave

mancave, kerk, australie

Er gaan steeds minder mensen naar de kerk. Dat is ook de reden dat veel oude gebouwen een nieuwe bestemming krijgen. Van winkelcentra tot clubs, je ziet de meest bijzondere veranderingen langskomen. In Australië pakte iemand het nog mooier aan. Architect David Hansford heeft hier de Church House gemaakt. Een kerk en luxe mancave in één.

De Church House is de ultieme mancave

Volgens David is de Church House een uitbreiding van het erfgoed dat de kerk is en heeft dat verlengd met een luxe woning. Een toffe combinatie tussen oude en nieuwe stijl. Daarnaast heeft de architect geprobeerd het huis zo groen mogelijk te maken, onder andere door het gebruik van zonnepanelen.

De kerk is nu een hele dikke, luxe en vooral grote mancave. Met een toffe bar, waar je lekker met vrienden kunnen drinken. Een pooltafel waar je jouw biljart skills kunt tonen. Daarnaast beschikt het over een grote tafel waar je met je gehele familie kunt dineren en natafelen.

mancave, kerk

Modern design

Ook de rest van het huis is schitterend. Het is enorm modern met veel toffe design van David Hansford. Daarnaast heeft het huis een grote tuin, inclusief zwembad. Ook het gebruik van grote glazen ramen valt erg op. Je hebt er vast nog nooit over nagedacht om in een kerk te gaan wonen, als je dit ziet verander je echter meteen van gedachten.

Wij zijn eigenlijk direct verliefd geworden op deze toffe woning. Zoek je een mancave dichterbij? Check dan deze brute mancave ‘The Loft’ in Groningen.

mancave, kerk, australie

mancave kerk woning

mancave kerk 1

mancave kerk 2

mancave kerk 3

mancave kerk 4

mancave, kerk, keuken

mancave kerk zwembad

mancave kerk zwembad 1