Bekend & Beroemd

Kelly Piquet doet haar shirtje wagenwijd open: “Ze laat niks aan de verbeelding over”

kelly piquet shirt open foto 2
(Foto: Instagram (@kellypiquet))

Kelly Piquet (34) was deze week aanwezig bij de modeshow van Louis Vuitton. Daar werd deze week de herfst- en wintercollectie van het Franse modehuis gepresenteerd. De Braziliaanse vriendin van Max Verstappen is zelf ook model en verscheen in een behoorlijk uitdagende outfit ten tonele. De inmiddels bekende Kelly Piquet kreeg een hoop reacties op de video die zelf online deelde.

Kelly Piquet – vriendin van Max verstappen

Kelly Piquet werd geboren in Duitsland in 1988 en bracht haar kindertijd door met haar moeder, het Nederlandse model Sylvia Tamsma. Op 12-jarige leeftijd verhuisde ze naar Brazilië verhuisde, waar haar vader vandaan komt. Na haar afstuderen vertrok de toen 17-jarige Kelly naar New York City om te studeren aan het Marymount Manhattan College, waar ze zich specialiseerde in International Relations.

Piquet en Verstappen zijn sinds 2021 officieel samen, nadat ze het nieuws op Instagram bekend maakte. Het stel heeft zelfs twee katten, Jimmy en Sassy, en wonen samen in Monaco. Kelly is zeer betrokken bij Verstappens carrière en heeft zijn successen in de Formule 1 van dichtbij gevolgd. Ze steunt hem actief bij zijn races en heeft zelfs zijn historische overwinning van 10 opeenvolgende races in september 2023 bijgewoond.

kelly-piquet-shirt-open-foto

Kelly Piquet is zelf ook model

Kelly volgde haar moeders voetsporen en wist ook toe te treden tot de modellenindustrie, waar ze werkte voor merken als Pepe Jeans en Louis Vuitton. In januari 2023 poseerde Kelly zelfs voor de F1-geïnspireerde Vogue Nederland-cover en sprak met het tijdschrift over haar opgroeien in de racewereld. Ze benadrukte dat hoewel ze Verstappen steunt, ze haar eigen doelen en ambities heeft en niet wil dat haar wereld alleen om zijn carrière draait.

Piquets vader, Nelson, was een F1-coureur in de jaren ’80 en behaalde drie keer de wereldtitel. Haar broer, Nelson Jr., is ook een F1-coureur. Ze heeft een dochter, Penelope, met F1-coureur Daniil Kvyat, en de twee waren aan het daten toen Penelope werd geboren. Ze deelt regelmatig foto’s van haar dochter op sociale media.

kelly-piquet-shirt-open-foto

Weinig verhullende video

Deze week werd de nieuwe herfst- en wintercollectie van Louis Vuitton gepresenteerd. Uiteraard was  Kelly Piquet daarbij aanwezig, ze heeft immers zelf model gestaan voor het prestigieuze modemerk. Haar outfit liet weinig aan de verbeelding over en de reacties liegen er niet om.

Nieuwsgierig naar de beelden van Kelly Piquet? Check de foto’s en beelden dan hier op haar Instagram-account. Het is niet de eerste keer dat de Kelly zoveel van haarzelf laat zien. Eerder ging ze al schaars gekleed op de foto voor het goede doel en deelde ze foto’s met flink wat inkijk.