Women

Zien: Kelly Piquet (vriendin Verstappen) op uitdagende foto’s voor goede doel

kelly piquet schaars gekleed fotos
(Foto: Instagram @kellypiquet)

Topsporters en mooie vrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Formule 1-coureur Max Verstappen heeft een relatie met de Braziliaanse Kelly Piquet. Dit knappe model is tevens een succesvol columnist en blogger. Kelly is ook erg begaan met de wereld waarin we leven. Ze is al enige tijd verbonden aan een kledingmerk dat zwemkleding maakt van lege plastic flessen. Ze deelde onlangs een foto op Instagram waarin ze poseert in een bijzondere creatie van het merk.

Vriendin van Max Verstappen

Kelly Piquet (1988) bracht het grootste deel van haar jeugd door in Frankrijk. Ze studeerde echter in New York, waar ze zich verdiepte in internationale betrekkingen. Ondertussen liep ze stage in de modewereld, waar ze werkte als columnist voor glossy Marie Claire. De dochter van de Braziliaanse racelegende Nelson Piquet heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een voorliefde voor fashion heeft. Om deze reden besloot ze om in dat vakgebied te blijven werken.

Op relationeel gebied blijft Kelly Piquet dicht bij het vertrouwde: de mannen uit de racewereld. Op haar 17de begon de Braziliaanse te daten met autocoureur Daniil Kvyat. De twee hebben een dochter samen, maar de relatie hield geen stand. Toen Max Verstappen en Kelly Piquet elkaar in oktober 2020 leerde kennen, waren ze op slag verliefd. Sindsdien zijn de twee een setje. Ze hebben beiden een druk leven, maar ze proberen zo veel mogelijk tijd voor elkaar vrij te maken.

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

 

Kelly Piquet poseert in badpak voor het goede doel

Naast haar werkzaamheden als columniste en model is Kelly ook betrokken bij het milieu. Ze is enige tijd geleden een samenwerking aangegaan met OPP Swimwear. Dit bedrijf werkt op zijn beurt weer samen met Plastic Bank, een organisatie die zich inzet voor het verwijderen van plastic uit het milieu. OPP Swimwear maakt zwemkleding van gerecycled plastic, dat onder andere door Kelly wordt aangeprezen.

De vriendin van Max Verstappen poseerde al eerder in zwemkleding van het merk. De Braziliaanse schone plaatste destijds een aantal zinnenprikkelende badpak-foto’s voor het goede doel op Instagram. Door het succes van deze foto’s heeft ze besloten om nog een aantal kiekjes te plaatsen, waarvan het resultaat hieronder is te zien. Kelly heeft haar 1,2 miljoen volgers wederom getrakteerd op een reeks foto’s die talloze tijdlijnen in vuur en vlam zetten.

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos

kelly-piquet-schaars-gekleed-fotos