Women

Kelly Piquet in superstrak jurkje maakt reactie Max Verstappen los

Kelly Piquet

We kennen Kelly Piquet vooral als de vriendin van onze eigen Max Verstappen, maar ze heeft ook haar eigen succesvolle carrière als internationaal model. De knappe brunette deelde onlangs een classy foto op Instagram waarop we duidelijk kunnen zien waarom Max stapelverliefd is op deze dame. Wij zijn ook blij met haar, dus zetten we haar graag even op pole position.

Model en columnist

Kelly Piquet is een echte wereldburger. Ze werd in 1988 geboren in Duitsland uit een Braziliaanse vader en een Nederlandse moeder. Haar vader is Nelson Piquet, die in de jaren ’80 drievoudig wereldkampioen Formule 1 is. Haar moeder is Sylvia Tamsma, die internationale faam kent in de modellenwereld. Het is dus niet vreemd dat de Nederlandse Formule 1 coureur Max Verstappen aan haar is voorgesteld.

De aantrekkelijke Kelly groeide het grootste deel van haar jeugd op in Frankrijk, maar heeft ook even in Brazilië gewoond, het thuisland van haar vader. De ambities van de aantrekkelijke brunette zijn letterlijk grenzeloos, want ze studeerde later in Engeland, en New York, waar ze politieke wetenschappen en economie studeerde. Ze bleef echter hangen in de modewereld na een stage in de Amerikaanse stad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet verbaast volgers met foto op Instagram

De 34-jarige Kelly is niet alleen een model, maar ze kan ook een aardig woordje schrijven. Ze werkte eerder bij Vogue en Bergdorf Goodman, en doet dit werk nog steeds. Ondertussen staat ze net zoals Doutzen Kroes regelmatig op de catwalk om haute couture te showen voor prominente modehuizen. Naast haar werkzaamheden is ze ook moeder. Ze kreeg in 2019 een dochter met de Russische coureur Daniil Kvjat, maar deze relatie liep kort na de geboorte van hun kind op de klippen.

Sinds oktober 2020 heeft de brunette een relatie met Max Verstappen. De twee zijn dolgelukkig samen, en verschijnen samen regelmatig op de rode loper. Kelly ziet er altijd top uit, ze deelt de foto’s van haar outfits regelmatig met haar vele volgers op Instagram. Maar liefst 1,1 miljoen volgers zagen ook de onderstaande foto voorbijkomen, die ze recentelijk heeft geplaatst. Wij begrijpen wel waarom Max flink het gas intrapt als hij naar huis gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)