Kelly Piquet fotos tijdens raceweekend Miami
Women

Kelly Piquet met flinke inkijk op foto’s tijdens raceweekend Miami

Kelly Piquet is samen met haar vriend Max Verstappen neergestreken in het zonovergoten Florida. Verstappen racet dit weekend om de Formule 1 Grand Prix van Miami en dus zal Kelly zich een groot deel van de tijd zelf moeten vermaken. Het Braziliaanse model en influencer genoot met een stel vriendinnen van een cocktail-lunch en trok daarbij een zeer luchtig jurkje aan die weinig aan de verbeelding over liet.

Kelly en Max in Miami

Kelly Piquet is de dochter van de legendarische Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet. Het 34-jarige model heeft sinds oktober 2020 een relatie met Max Verstappen en reist sindsdien met hem heel de wereld over. Zo is het stel dit weekend neergestreken in het zonovergoten Miami waar de Formule 1 de vijfde race van het seizoen rijdt.

Terwijl Verstappen druk bezig is met de voorbereidingen op de kwalificatie en de race van aankomende zondag, lijkt Kelly vooral te genieten van het mooie weer. De beeldschone brunette wordt als invloedrijke persoon vaak gevraagd voor media evenementen en verscheen met een club vriendinnen op een cocktail-lunch ter promotie van een tequila merk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet in weinig verhullend jurkje

De prachtige vriendin van Max Verstappen weet als geen ander hoe ze zichzelf in de spotlights moet zetten. Het model met ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram deelt met regelmaat foto’s van haar luxe leventje. Daar zien we haar sporadisch poseren voor prikkelende fotoshoots, maar ook in het normale dagelijkse leven is Kelly Piquet een prachtige verschijning.

Dat bewijst het Braziliaanse model des te meer met deze foto’s die ze op Instagram postte tijdens het raceweekend in Miami. Op de foto’s laat Kelly zich van haar mooiste kant zien en poseert in een jurkje die behoorlijk wat inkijk geeft. Daar hoor je natuurlijk niemand over klagen en Max Verstappen zelf al helemaal niet. Bekijk de foto’s hieronder!