Women

Kelly Piquet flirt met geruchten over huwelijk op kledingloze Instagram-foto

Kelly Piquet flirt met geruchten over huwelijk op kledingloze Instagram foto

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn sinds 2021 stapelverliefd op elkaar, maar nu gaan er ook geruchten dat de twee in het huwelijksbootje gaan stappen. De dochter van Formule 1-legende Nelson Piquet ving namelijk het trouwboeket van een vriendin, waarna de geruchtenmolen op volle toeren ging draaien. Kelly plaatste een foto op Instagram waarmee ze lijkt te flirten met deze gedachte.

De vriendin van Max Verstappen

Kelly Piquet heeft de liefde gevonden bij de nu al legendarische Formule 1-coureur Max Verstappen. Ze steken niet onder stoelen of banken dat ze gek op elkaar zijn, en delen regelmatig foto’s op social media waarop ze samen zijn te zien. De knappe brunette plaatst wel vaker kiekjes waarop ze flirt met de camera, zo wist ze enige tijd geleden verbazing onder haar volgers te wekken door het plaatsen van een instagram-post waarop ze een superstrak jurkje draagt.

Kelly Piquet is een aantrekkelijke verschijning, en dat bevestigt ze graag door het plaatsen van foto’s waar de glitter and glamour vanaf straalt. Het is dus geen wonder dat Max het gas extra intrapt als het gaat om Kelly, want de twee zijn sinds hun ontmoeting in 2021 onafscheidelijk. De geruchten dat er een huwelijk tussen de twee aan zit te komen worden steeds hardnekkiger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet deelt ‘wedding glam’-foto op Instagram

Volgens roddeljournalist Evert Santegoeds lijkt er geen twijfel over te bestaan: Kelly Piquet en Max Verstappen gaan binnenkort trouwen. Het blijven uiteraard geruchten totdat het stel een naderend huwelijk zelf heeft bevestigd. Ondertussen straalt Kelly op Instagram met een foto waarmee ze refereert aan een huwelijk. Het is onduidelijk of ze met de tekst ‘wedding glam’ verwijst naar het huwelijk van haar vriendin, of flirt met de geruchten over haar eigen aanstaande trouwerij.

Hoe dan ook; Kelly Piquet weet de gemoederen op Instagram wederom flink bezig te houden, want het is niet de eerste keer dat ze haar 1,1 miljoen volgers weet te verbazen door middel van een kiekje op het platform. Ze deed dit eerder toen ze een pikante zomerse outfit droeg. Het zal Max niets uitmaken, want met zo’n knappe vriendin staat iedereen wel in de startblokken om het jawoord te geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)