Media

Kelly Piquet plaatst zinnenprikkelende badpak-foto’s voor het goede doel

Kelly Piquet plaatst zinnenprikkelende badpak fotos voor het goede doel 3
(Foto: Instagram @kellypiquet)

Kelly Piquet is de dochter van drievoudig Formule 1-winnaar Nelson Piquet, maar ze is bij het grote publiek bekend als de vriendin van Max Verstappen. Ze is zelf actief als blogger, model en columnist, maar ze laat door middel van een post op Instagram weten dat het milieu haar ook aan het hart gaat. Ze heeft onlangs een recycle-badpak aangetrokken om een statement te maken tegen plastic in de oceanen.

Samenwerking met OPP Swimwear

De vriendin van Max Verstappen is een samenwerking aangegaan met OPP Swimwear. Dit merk maakt zwemkleding van gerecycled plastic dat uit de oceaan wordt gehaald. Kelly Piquet heeft in de caption van haar Instagram-post gezet dat ze erg begaan is met het milieu. Het model is opgegroeid in de Côte d’Azur en heeft naar eigen zeggen heel veel bewondering voor de schoonheid van de natuur.

Door de samenwerking met OPP Swimwear aan te gaan hoopt ze haar steentje bij te dragen. Elk badpak is gerecycled van 100 lege plastic flessen. De bewuste post wordt uiteraard door Max geliked, maar model Luishina Oliveira doet ook een duit in het zakje. Kelly Piquet en OPP Swimwear doen dit samen met Plastic Bank, een organisatie die zwerfplastic uit de oceanen vist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet zet zich op Instagram in voor het goede doel

Kelly Piquet werkte in het verleden als model en columnist samen met verschillende modemerken, zoals Marie Claire en Vogue Latinoamerica. Ze heeft zelf ook verschillende modeshows gelopen, maar houdt zich nu vooral bezig met haar werk als model en schrijfster. Door de onderstaande post op Instagram te plaatsen laat ze aan haar volgers weten dat ze zich nu ook actief inzet voor een beter milieu.

De blogger/model heeft sinds 2021 een relatie met de Nederlandse Formule 1-kampioen Max Verstappen. Ze heeft een dochter uit een eerdere relatie met de Russische coureur Daniil Kvjat. De nu 34-jarige Kelly Piquet heeft 1,2 miljoen volgers op Instagram. Op de onderstaande foto is te zien dat ze twee badpakken draagt van OPP Swim. Ze laat weten dat ze nu officieel partner is van het milieubewuste merk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)