Food & Drinks

Nooit meer afhalen: je eigen 360 graden kebabgrill voor thuis

kebabgrill-bol-com
Foto's: Bol.com

Ben jij een liefhebber van kebab en droom je ervan om thuis je eigen smaakvolle kebab te bereiden? Goed nieuws! Bol.com heeft nu de perfecte oplossing voor jou. Ze bieden namelijk een eigen kebabgrill aan, zodat je geen tripje naar een Turks eethuis meer hoeft te maken voor een broodje döner of kapsalon na een avondje uit! Laten we deze geweldige aanbieding eens onder de loep nemen.

Kebabgrill met 6 draaiende roosters

Als je al een tijdje verlangt naar het creëren van je eigen kebab creaties in het comfort van je eigen keuken, dan is de kebabgrill van Bol.com een uitstekende keuze. Voor slechts zestig euro kun je deze handige grill bemachtigen en je eigen kebab bereiden, precies zoals jij het lekker vindt. Misschien dat je na deze aankoop wel alleen nog maar vlees gaat eten, zoals een echte carnivoor!

Een handig opvangbakje op de bodem zorgt ervoor dat lekkend vet netjes wordt opgevangen, waardoor je gerechten gezonder en minder vetrijk zijn. En dankzij de 360 graden draaifunctie van het spit wordt je kebab gelijkmatig gegaard en krijgt het die heerlijke smaak waar je naar verlangt. Bovendien ontvang je bij de kebabgrill een handige roestvrijstalen tang om je vlees en groenten gemakkelijk op te pakken.

eigen kebabgrill bol SHOP NU VOOR 61,95

De kebabgrill: perfecte aanvulling in jouw keuken

De DVG 3686 verticale multi grill van Clatronic, beschikbaar op Bol.com, is speciaal ontworpen voor het vetvrij bereiden van het lekkerste vlees. Het apparaat wordt geleverd met een groot spit voor bijvoorbeeld kebab of kip en maar liefst 6 afzonderlijk roterende vleesspitten voor kleinere stukjes vlees en groenten.

De compacte afmetingen van 26 x 26 x 35 cm maken het gemakkelijk om de grill op een handige plek te plaatsen, zonder veel ruimte in beslag te nemen. En met een vermogen van 1.400 W is deze kebabgrill krachtig genoeg om aan al je grillbehoeften te voldoen! Dus waar wacht je nog op? Schaf nu dat ding aan, en laat je vrienden versteld zijn als ze eens een avondje langskomen. Want zeg nou eerlijk, dit is toch veel mooier dan een portie bitterballen serveren? vlees grillen bol SHOP NU VOOR 61,95