De Vlaamse turnlerares Kayleigh Decerf beeldschoon
Women

De Vlaamse turnlerares Kayleigh Decerf laat je snakken naar adem

Kayleigh Decerf is een Vlaamse schoonheid die ook nog eens erg sportief is. De turnlerares is ook volleybalcoach en model. Wij vinden haar een eerste prijs en besloten om haar wat extra aandacht te geven. Ze is een rijzende ster op social media, dus zetten we vandaag even lekker in de schijnwerpers. Maak kennis met deze mooie Vlaamse meid.

Kayleigh Decerf doceert lichamelijke opvoeding

De 27 jarige Kayleigh is leerkracht lichamelijke opvoeding en coach van een volleybalteam. Dit mooie bezige bijtje is daarnaast ook nog moeder. Ze hoopt in de toekomst nog een keer moeder te worden, maar tot die tijd wil ze veel reizen en plaatsen bezichtigen. Ze is ondertussen bezig om haar master in lichamelijke opvoeding te halen.

Ondertussen timmert Kayleigh hard aan de weg als model en wordt veel gevraagd voor fotoshoots. Ze stond nog niet zo lang geleden voor de camera van Clint, waar ze ook meteen door werd geïnterviewd. Misschien kan ze samen met de mooie Luna Stevens een keer een fotoshoot doen. We gaan in ieder geval nog veel horen van deze mooie dame. Gelukkig houden wij dit allemaal in de gaten zodat we het kunnen delen met jullie.

Kayleigh Decerf op Instagram

Gelukkig heeft de Vlaamse schone nog genoeg tijd om haar social media up-to-date te houden. Ze plaatst regelmatig mooie foto’s van zichzelf en wij vinden dat ze daar vooral mee door moet gaan. Aan de jaloersmakende foto’s te zien gaat ze ook regelmatig op vakantie. Gelukkig deelt ze haar avonturen met ons op haar Instagram account, waar ze op dit moment ruim 7000 volgers heeft.

Wij volgen haar ook en genieten elke keer als dit pareltje een foto van zichzelf plaatst. De fotograaf die de prachtige fotoshoot voor Clint verzorgde heet Steven Wolles. Hieronder zie je een aantal foto’s die deze fotograaf heeft gemaakt van deze mooie Vlaamse dame. We hopen in de toekomst nog veel van haar te zien, want ze is een genot om naar te kijken.