kattenoppas-droombaan-villa
Niet de kat uit het artikel
Life

Droombaan aangeboden: full-time kattenoppas in riante villa

Ben je een kattenliefhebber, dan zou je dit waarschijnlijk zelfs gratis doen: fulltime kattenoppas in een luxueuze villa. In Sydney,Australië staat nu een vacature open om dit werk betaald te doen. Wat zijn precies de specificaties van deze droombaan?

Kattenoppas met inwoning down under

Het is wel vanuit ons land letterlijk de andere kant van de wereld, maar in het mooie Sydney, Australië, is een welgestelde familie op zoek naar een oppas voor hun kat. Met de toenemende huur crisis in Sydney in het achterhoofd, heeft deze familie besloten om iemand een fulltime salaris te betalen mét inwoning. Zo kan de oppas zich volledig richten op de zorg voor hun geliefde huisdier.

De vacature op Seek, die nog steeds openstaat, richt zich op het vinden van een “huisdierenoppas voor een fantastische kat”. Het is een unieke kans om fulltime voor één huisdier te zorgen en je volledig te concentreren op de zorg en liefde voor deze kat. De luxe woning staat in één van de oostelijke buitenwijken van Sydney, waar je komt te werken als oppas/verzorger voor de kat van het drukke gezin.

Kattenoppas droomjob
Niet de kat uit het artikel

Wat zijn de vereisten voor deze droombaan?

Wat zijn de vereisten voor deze baan? De ideale kandidaat moet op de eerste plaats fulltime beschikbaar zijn; je wordt geacht thuis te blijven, om voor de ongetwijfeld meest geliefde kat van Australië te zorgen. Hou er ook rekening mee dat deze functie eigenlijk alleen geschikt is voor een single persoon, omdat het alleen inwonen een vereiste is.

De familie uit de wijk Double Bay voegt eraan toe dat ze op zoek zijn naar serieuze sollicitanten met ervaring in het verzorgen van katten, zowel professioneel als eigenaar van een huisdier. Het is belangrijk dat je een passie voor katten hebt en een diepgaand begrip van hun behoeften. Kortom, ze zoeken een echte, aantoonbare kattenliefhebber.

Kattenoppas droomjob
Niet de kat uit het artikel

Wat ga je verdienen als kattenoppas?

Wat ga je eigenlijk verdienen als je deze baan krijgt? Dat staat helaas niet in de advertentie vermeld. Er staat wel dat het salaris negotiable is, oftewel onderhandelbaar, op basis van ervaring en kwalificaties. Je krijgt dan sowieso je eigen kamer en toegang tot alle faciliteiten in een prachtig huis. Dus, spreekt deze droomjob je aan, solliciteer nu en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige kattenoppas in een adembenemende miljoenenvilla.