katja schuurman vrijgezel
Media

Katja Schuurman is weer vrijgezel

De 46-jarige Katja Schuurman is weer vrijgezel. Katja en Freek van Noortwijk zijn namelijk uit elkaar. Het ex-koppeltje heeft er alles aan gedaan om het nog te proberen, toch waren er te veel verschillen en heeft dat de relatie opgebroken. Dat meldde de actrice op Instagram. 

Katja Schuurman is weer vrijgezel

Katja Schuurman behoort al ruim 20 jaar tot één van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze is dan ook bemind door vele mannen, waaronder Freek van Noortwijk. Zes jaar lang had ze een relatie met Freek maar alle verschillen hebben er toch voor gezorgd dat ze uit elkaar zijn gegaan. Op Instagram plaatst Katja een lange tekst met uitleg.

De 46-jarige actrice en de 14 jaar jongere Freek van Noortwijk hebben nu dus definitief een punt achter hun relatie gezet. Via Instagram maakte ze het nieuws bekend. Zie het bericht van Katja hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Emotionele uitleg over de break-up

Een deel van de tekst: “Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten. Toch zijn we meer dan dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken.”

We wensen Katja natuurlijk alle geluk en sterkte van de wereld. Als ze ergens zou willen uithuilen zijn er waarschijnlijk meer dan genoeg gewillige kandidaten.