Katja Schuurman uit de kleren voor LXRY Magazine

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De inmiddels 42-jarige Katja Schuurman laat nog steeds menig mannenhart sneller kloppen. En dat weten ze bij LXRY Magazine ook. Dus om tegen het eind van het jaar de verkoopcijfers nog even snel op te krikken, strikten ze Katja voor een uitdagende fotoshoot.

Katja – die vorig jaar uit protest nog haar achterwerk op Twitter zette – liet zich voor het maandblad wederom van haar beste kant zien. Om je de zoektocht op internet te besparen hebben wij hieronder de foto’s alvast voor je neergezet. Geen dank!

Ps. Even klikken op de foto klikken voor zonder blokjes

HKFvddhA o

4MBPEn6D o

SRgLFMmw o

1fpUmXeC o

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....