Geld & Carrière

Dit absurde bedrag kan Karim Benzema verdienen bij nieuwe club in Saudi-Arabië

karim-benzema-bedrag-al-ittihad

Karim Benzema, sterspeler van Real Madrid, heeft aangegeven dat hij de Spaanse topclub wil verlaten. Er gaan geruchten dat hij een buitengewoon lucratief aanbod heeft ontvangen van het Saudische team Al Ittihad. Dit zal het vermogen van Karim Benzema een aanzienlijke boost geven. Maar hoeveel kan Benzema bij de club uit Saudi-Arabië gaan verdienen? Wij zochten het voor je uit!

Het einde van een tijdperk bij Real Madrid

Na veertien succesvolle jaren bij Real Madrid lijkt het erop dat het avontuur van Benzema bij de Spaanse club ten einde komt. Als trouwe dienaar van de Koninklijke heeft hij indrukwekkende statistieken opgebouwd, met 353 doelpunten en 165 assists in 647 wedstrijden. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder vijf Champions League-titels en vier keer de landstitel.

Mocht Karim Benzema het aanbod van Al Ittihad accepteren, komt hij in de competitie tegenover Cristiano Ronaldo te staan. Het salaris van Ronaldo bij Al Nassr is ongeveer 70 miljoen per jaar. Dit gigantische bedrag was echter niet genoeg om er met de titel vandoor te gaan. Al Ittihad, mogelijk het toekomstige team van Karim Benzema, werd met 5 punten voorsprong kampioen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Ongekend financieel voorstel van Al Ittihad uit Saudi-Arabië

Het is geen geheim dat voetbalclubs uit het Midden-Oosten de laatste jaren enorme bedragen investeren om topvoetballers aan te trekken. Al Ittihad heeft Benzema een aanbod gedaan dat zijn stoutste dromen overtreft. Met een contract van 100 miljoen euro per jaar zou Benzema een van de best betaalde voetballers ter wereld worden. Het belastingvrije aspect van het contract maakt het aanbod nog verleidelijker, aangezien hij het volledige bedrag zou ontvangen zonder aanzienlijke aftrekposten.

Daarnaast omvat het aanbod van Al Ittihad extra voordelen die verder reiken dan het salaris alleen. Benzema zou het ambassadeurschap van het land krijgen voor de organisatie van het WK 2030. Bovendien zou hij kunnen genieten van een verblijf in een privé wijk, waar zijn privacy en comfort gegarandeerd zouden zijn. Dit totaalpakket maakt het aanbod van Al Ittihad bijzonder aantrekkelijk, en met met zulke bedragen zullen er vast wat auto’s bijkomen in de grote autocollectie van Karim Benzema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)