karen's diner
Media

‘Karen’s Diner’ belooft klanten onbeschoft personeel en slechte service

Een nieuw pop-up restaurant in Australië heeft de nodige aandacht in de media gekregen en belooft haar klanten naast heerlijk eten ook onbeschoft personeel. Sterker nog, ze dagen je uit om naar de manager te vragen. We heten je graag welkom bij Karen’s Diner, een compleet nieuwe restaurantervaring in Sydney, Australië.

Karen’s Diner

Het idee komt van de term ‘Karen’, die verwijst naar een witte vrouw van middelbare leeftijd die van klagen houdt. Het personeel van de nieuwe keten wil het liefst zoveel mogelijk klachten krijgen en nodigen al hun klanten uit om hier optimaal gebruik van te maken.

Op hun website staat letterlijk: “Karen’s is een interactief diner en een absurd leuke ervaring. Bij Karen’s word je begroet en bediend door onbeschofte obers die in ruil daarvoor verwachten dat je je als een echte Karen gedraagt.

karen's diner

“Een plek waar je kunt klagen tot de koeien thuiskomen, want het kan ons letterlijk niets schelen. Ons personeel is onbeleefd, we hebben geen manieren en we zijn de perfecte plek voor Karen’s over de hele wereld om hun woede en ontzetting te uiten. Vraag maar om de manager. WE DARE YOU.”

Gratis drankje voor Karen

En raad eens? Als je Karen heet, krijg je gratis drankjes. Moet je in ruil daarvoor wel je ID meenemen. Hoewel Karen’s Diner klanten de mogelijkheid geeft om hun woede te uiten tegenover het personeel, serveert het restaurant ook een heerlijke selectie aan hamburgers, hot wings en natuurlijk cocktails.

En daarbij horen natuurlijk creative benamingen voor de gerechten. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘Karen’s Got Real Beef’, en de ‘I Wants To See Your Manager’. Maar je kunt ook heerlijk genieten van de lekkerste cocktails, zoals de ‘The Music Is Too Loud’ en natuurlijk de ‘I’ve Been Waiting 10 Minutes For Some Service.’