Kara Del Toro Kara Jewel is een mysterieuze schoonheid op Instagram
Women

Kara Del Toro (Kara Jewel) is een mysterieuze schoonheid op Instagram

Als we pure schoonheid een naam moesten geven dan is Kara Del Toro de eerste dat bij ons opkomt. Deze prachtige Amerikaanse dame heeft poseren voor een camera tot kunst verheven, en daar mogen wij getuige van zijn. Met haar mysterieuze uitstraling en haar afgetrainde lichaam weet ze de internationale modellenwereld te veroveren. Wij maken graag even kennis met deze beauty.

Topmodel en populaire influencer

Kara Del Toro (op de socials bekend als Kara Jewel) werd geboren in het Amerikaanse Texas, waar ze al op jonge leeftijd wist dat ze een ster ging worden. De 29-jarige blondine speelde als kind piano, maar ze viel door haar knappe uiterlijk al snel op, waarna ze door modellenbureau Elite Models Management werd ontdekt, het bureau waar Cindy Prado ook haar carrière begon. Sindsdien staat ze model voor exclusieve modemerken, waaronder Guess.

Naast haar modellenwerk behoort ze tot een van de meest invloedrijke influencers van Amerika. Net zoals Sommer Ray heeft ze miljoenen volgers, en daar verdient ze aardig wat geld mee, want ze krijgt maandelijks een flink bedrag op haar rekening bijgeschreven door verschillende sponsordeals. Inmiddels woont ze in Los Angeles, de stad waar Kayla Richart ook vandaan komt. Daar zet ze zich in voor een bijzonder goed doel.

Kara Del Toro laat Instagram smelten

De knappe blondine zet zich daar namelijk in voor straathonden die een huisje nodig hebben. Deze dame is dus mooi van buiten én van binnen, iets wat we ook hebben gezien bij de eveneens knappe Kim Feenstra. Kara heeft ook een YouTube-kanaal waar ze druk mee is, dus ze heeft aan aandacht zeker geen gebrek. Gelukkig heeft ze tussen haar werkzaamheden door ook nog tijd om foto’s op Instagram te zetten, waar ze maar liefst 1,8 miljoen volgers heeft.

Wij hebben een kijkje op haar account genomen, en haar kiekjes zijn verbluffend. Deze prachtige dame weet hoe ze een kunstwerk van elke Instagram-post moet maken, want ze ziet er op elke Instagram foto uit om door een ringetje te halen. Amerikaanse vrouwen zijn hot! Daarom gaven we Marli Alexa eerder ook wat extra aandacht. Wat ons betreft mag Kara Del Toro vaker op onze tijdlijn verschijnen, want ze is beeldschoon.