kantoor Youtuber Dylan Haeges
Living

Een kijkje in het gigantische kantoor van Youtuber Dylan Haegens

Dylan Haegens is een 29-jarige Nederlandse Youtuber, acteur en ondernemer. Zijn carrière begon in 2010. Zijn eerste video maakte hij toen hij pas 12 jaar oud was, inmiddels heeft Dylan meer dan een miljoen vaste volgers op Youtube. Dylan doet het goed, zo goed dat hij een kantoor heeft kunnen kopen. Het is een droom die uitkomt. Neem een kijkje in het gigantische kantoor van Dylan Haegens.

Wie is Dylan Haegens?

Zijn allereerste filmpje was een parodie op een televisiekanaal. Hij filmde de video met zijn vriend Teun Peters. Hij maakte toen nog video’s onder de naam Dutchvlogs. Vaak droeg Dylan Haegens een zonnebril omdat hij liever niet herkend wilde worden. Zijn video’s zijn in totaal al meer dan 1 miljard keer bekeken.

Helaas moest hij zijn Youtube-kanaal met de naam Dutchvlogs verwijderen omdat er al een bedrijf bestond met dezelfde naam. Zo besloot hij om verder te gaan onder zijn eigen naam. Hij maakt vooral komedie gerelateerde content.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens)

Het succes van Dylan Haegens

In December 2014 had de Youtuber 250,00 abonnees bereikt. En in 2015 stroomde dit door naar de 400.000 abonnees. In 2016 deed hij mee aan het programma Jachtseizoen van StukTV. Hij eindigde op de tweede plek. In 2017 behaalde hij 1 miljoen abonnees.

Een jaar later kreeg hij zijn eigen maandelijkse tijdschrift: De Dylan. Helaas was het tijdschrift na zes edities gestopt wegens te hoge productiekosten. Inmiddels produceert hij verschillende televisieprogramma’s en films. Hij maakt nog steeds Youtube video’s.

Team Dylan Haegens

Naast zijn hoofdkanaal heeft hij ook een tweede kanaal ‘Team Dylan Haegens’. ‘’Kijkers stuurden berichten dat ze wilden weten hoe ik echt ben’’ legde hij uit. ‘’Want in sketches acteer ik.’’ Het team bestond anno 2016 uit Teun Peters (camera), Rick Vermeulen (ontwerp/animaties) en zijn vriendin Marit Brugman (scripts en productie).

Dylan beantwoord vragen van fans en neem het samen met zijn inmiddels verloofde Marit Brugman op tegen zijn twee collega’s, Teun en Rick. Check de video van DAY1 om een uitgebreide office tour te zien: