Krachtpatsers opgelet Kamp Van Koningsbrugge zoekt nieuwe kandidaten
Film & Serie

Krachtpatsers opgelet: Kamp Van Koningsbrugge zoekt nieuwe kandidaten

Heb jij geen aflevering van het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge gemist en denk jij dat je het in je hebt om de training van The Special Forces te doorlopen? Dan is dit je kans. Het programma zoekt namelijk nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen.

Kamp van Koningsbrugge

Het eerste seizoen dat eind vorig jaar werd uitgezonden was een regelrecht succes. Meer dan een miljoen mensen keken hoe vijftien gewone burgers één van de zwaarste opleidingen ter wereld probeerden te doorlopen: die van de opleiding van de Korps Commandotroepen.

Voor het tweede seizoen is het programma op zoek naar nieuwe kandidaten, zo laten ze op Instagram weten. Binnen no-time stroomden de reacties binnen en de teller staat momenteel op ruim 2.000. Maar aanmelden kan nog steeds!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Korps Commandotroepen

Het Korps Commandotroepen is de Special Forces Operations eenheid van de Koninklijke Landmacht die zich uitsluitend bezighouden met Speciale Operaties. Met andere woorden: deze commando’s zijn de hardste en meest doorgewinterde gasten die er zijn.

De opleiding van het KCT staat bekend als een van de allerzwaarste. Enkel de meest fysiek én mentaal sterke personen doorstaan de opleiding. In Kamp Van Koningsbrugge gaan 15 gewone burgers de uitdaging aan om de training succesvol te doorlopen.

Aanmelden

Beschik jij over een ijzeren discipline en wilskracht en denk jij dat je loodzware opleiding kan doorstaan? Dan kan jij je hier aanmelden. De inschrijvingen zijn tot en met 31 juli open, waarna er een selectie wordt gemaakt.