Kamera Express Academy fotograferen 1
Media

Leren fotograferen? Bij Kamera Express volg je nu gratis masterclasses én cursussen

Tijd om jouw fotografie- of filmhobby skills naar een hoger niveau te tillen? Voor zowel beginners als gevorderden heeft Kamera Express nu iets tofs. Ze bieden vanaf nu namelijk hun online masterclasses en basiscursussen helemaal gratis aan. Adertje onder het gras? Nope, het is echt volledig gratis. Dat soort buitenkansjes moeten we uiteraard met jullie delen.

Gratis leren fotograferen

Vaak zijn cursussen of masterclasses mega duur. Dit is een reden waarom je wellicht het verbeteren van jouw skills al maanden op jouw to-do-list hebt staan. Vanaf nu heb je geen excuus meer en kun je gratis cursussen van Kamera Express volgen. Je bespaart daarmee al snel €29,- op een basiscursus en €99,- op een masterclass. Daarnaast worden er maandelijks nieuwe gratis cursussen aan de Kamera Express Academy toegevoegd.

Er zijn veel verschillende cursussen te vinden op de Kamera Express Academy. Denk aan verschillende basiscursussen, zoals landschaps-, dieren- of portretfotografie voor beginners. Heb je al wat ervaring? Dan zijn masterclasses wellicht iets voor jou. Deze worden door verschillende topfotografen gegeven.

Kamera Express Academy fotograferen

Het perfecte plaatje

De masterclasses worden gegeven door bekende topfotografen. Denk aan wildlife- en landschapsfotografie met Jeroen Stel, straatfotografie met Merel Schoneveld en
bewegings- en actiefotografie met Frits van Eldik. Herken je deze namen? Dat kan kloppen!  Dit zijn namelijk gastjuryleden uit het populaire TV-programma ‘Het Perfecte Plaatje’.

Hoogste tijd dus om jouw skills naar een hoger niveau te brengen. Check de website van de Kamera Express Academy om alle cursussen en masterclasses te volgen. Succes!