kamado-barbecue-action
Tech

18 inch Kamado barbecue nu al de grote BBQ hit bij Action

Het is lente en de dagen worden niet alleen langzamerhand langer, maar ook zonniger en warmer. De tijd van buiten activiteiten komt er weer aan.  Absoluut één van de meest geliefde buitenactiviteiten is natuurlijk barbecueën.  Wil jij je oude barbecue vervangen of wil je gewoon een nieuwe? Dan is de kamado barbecue in de Action Webshop een perfecte keuze.

Kamado barbecue

De term kamado komt oorspronkelijk uit Japan. Daar betekent het letterlijk oven of haard. Een kamado barbecue is gemaakt van keramiek, een materiaal dat supergoed isoleert. Daardoor is het apparaat ideaal om vlees blijft lekker sappig en mals te bereiden. Ook andere gerechten krijg je optimaal op smaak.

De kamado barbecue in de Action Webshop beschikt over instelbare ventilatie, temperatuurmeter en een grilloppervlak van 37,5 centimeter.  De prijs van een grote kamado kan wel oplopen tot boven de 2.000 euro. Voor de stijlvolle en compacte kamado van Action betaal je maar 299 euro.

Kamado barbecue SHOP NU VOOR 299

Eten met de authentieke barbecue smaak

Door de ventilatieroosters die zich onderaan de barbecue én op de top van de deksel  bevinden, bepaal je zelf nauwkeurig de luchttoevoer. Met de temperatuurmeter bovenop kun je goed in de gaten houden hoe heet het precies is in de barbecue.

Door het keramische materiaal blijft de warmte waar het hoort: binnenin de barbecue. Dit biedt ongekende mogelijkheden:  grillen, roken, koken, bakken en stomen bijvoorbeeld. En zelfs slow cooking behoort tot de mogelijkheden. Kortom, je maakt er makkelijk een compleet menu in klaar.

Kamado barbecue specificaties

  • Kleur: zwart.
  • Materialen: keramiek, rvs, hout.
  • Afmetingen: 105 x 63 x 45 cm.
  • Afmetingen grilloppervlak: 37,5 cm doorsnee.
  • Thermometer: ja.
  • Wielen: ja.
  • Gewicht 55 kg.

Kamado barbecue kopen

Let op, de kamado barbecue is alleen online in de Action Webshop verkrijgbaar, dus niet in de Action filialen. Door hieronder op de blauwe knop onder de afbeelding van de barbecue te klikken, ga je rechtstreeks naar de bestelpagina. Bestel je de stijlvolle en veelzijdige kamado barbeque, dan krijg je deze binnen 3 tot 5 werkdagen thuis geleverd.

Kamado barbecue SHOP NU VOOR 299

Nog meer Action deals voordeel?

We helpen je graag op weg met besparen op je aankopen. Dat doen we met ons wekelijkse overzicht van de beste Action, Bol.com en Lidl online deals. Mis ze niet en check hier het deals overzicht van deze week.