Kale mannen gezocht voor vaste rol in nieuwe Penoza film

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Kaal worden is zo’n beetje de grootste nachtmerrie van elke man. Maar een kale bats heeft ook zeker zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld wanneer je graag acteur wilt worden. Want voor Penoza worden kale, ruige mannen gezocht voor een vaste rol in de nieuwe film.

Dus heb jij een gladde bol en een beetje stoer uiterlijk? Dan hebben we goed nieuws voor je! Penoza zoekt een vaste figurant die graag een kartellid/gangster wilt spelen. Je ontvangt een vergoeding van 50 euro per dag, wat met 4 draaidagen neerkomt op 200 piek.

Volgens de website van MULTI Casting dien je op de volgende dagen beschikbaar te zijn:

  • 23-04 (Amsterdam)
  • 29-04 (Amsterdam)
  • 06-05 (Tilburg)
  • 09-05 (Haarlem / Amsterdam)

Snel verdient, toch. Zie jij dit avontuurtje wel zitten? Dan kan je je nu aanmelden door een mailtje met je gegevens, foto’s, confectiemaat, lengte en telefoonnummer naar [email protected] te sturen met onderwerp ‘Handlanger’. Of geef je op via hun website!

SourceGUYS

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...