kaj-gorgels-ondernemingen
Geld & Carrière

De ondernemingen van presentator Kaj Gorgels op een rijtje

In de wereld van entertainment en social media is Kaj Gorgels een naam die niet onopgemerkt is gebleven. Sterker nog, hij heeft de harten van een groot publiek veroverd met zijn humor en ongecompliceerde persoonlijkheid. Daarnaast is de influencer, presentator en zakenman één van de meest veelzijdige bekende Nederlanders. We zetten de ondernemingen en andere activiteiten van Kaj Gorgels voor je op een rij.

Wie is Kaj Gorgels?

Kaj Gorgels werd bekend bij het grote publiek als deelnemer aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Daarvoor timmerde hij al jaren aan de weg als YouTuber. Met zijn eigen YouTube-kanaal en Instagram-account bouwde hij een enorme fanbase op.

Kaj’s content is een mix van avontuur, humor en persoonlijke vlogs. Hij deelt zijn leven op een authentieke manier, waarbij hij zijn volgers meeneemt in zijn eigen ups en downs met een gezonde dosis zelfspot.  Gorgels heeft een relatie met voormalig Miss Nederland Jessy Jazz Vuijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Zakendeal met vrienden

Naast internet en tv richt Gorgels zich sinds kort ook op het zakenleven. Hij neemt deel aan het bedrijf van zijn vrienden Menno Pijpers en Roy Oosterbaan. Dat meldde zakenblad Quote onlangs. Het bedrijf heette eerst Marmeren Tafels, maar tegenwoordig heet het Aime Té.

Naast tafels verkoopt het bedrijf ook stoelen, dressoirs en kledingrekken.  Gorgels is er verantwoordelijk voor de pr en marketing. Op zijn Instagram pagina staat dan ook sinds kort de vermelding ‘co-owner Aime Té’. Daar staan ook de samenwerkingen van Kaj met The Noodle Poodle en Your Daily Healt Pack vermeld.

Nog meer ondernemende activiteiten

Onlangs werd bekend dat Kaj Gorgels onderdeel is geworden van het team van Unbreakable Academy, opgezet door Sander Aarts, die je je wellicht kent van het programma Special Forces VIPS. De bedoeling van de academie is om individuen en teams te helpen om weerbaarder te worden.

Het doel is om samen te bouwen aan een online community. Die staat volledig in het teken van fysieke en mentale weerbaarheid. Met bijvoorbeeld leermodules, workshops en interessante sprekers. Met de fysieke gezondheid van Gorgels zelf zit het overigens wel goed, zo bleek uit een recente fotoshoot  voor Men’s Health.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Spreker, presentator en gangmaker

Je kunt Kaj Gorgels boeken als spreker, presentator en gangmaker, bijvoorbeeld voor feesten en business events. Kaj Gorgels is te boeken bij Viking Entertainment. Alsof het allemaal nog niet genoeg is, staat Gorgels ook als programma Ontwikkelaar op de loonlijst bij No Pictures Please, een producent van Nederlandse tv-programma’s waaronder 112 Vandaag, Zeeman confronteert en Bureau Arnhem.

Alles bij elkaar mogen we toch wel concluderen dat Gorgels veel bordjes in de lucht houdt, als creatieve influencer en ondernemer; misschien is hij wel de veelzijdigste van alle bekende Nederlanders.