Health

Kaj Gorgels deelt fitness transformatie in aanloop naar Men’s Health cover shoot

kaj gorgels

Kaj Gorgels kennen we allemaal natuurlijk als YouTuber, televisie presentator en podcastmaker. Hij staat bekend als een goedlachse, humoristische man die altijd in is voor een geintje. Waar hij echter allesbehalve grappig over is, is de fysieke transformatie die hij onlangs heeft ondergaan.

Kaj Gorgels

De 32-jarige Rotterdammer is allang niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Zijn grote doorbraak kwam na zijn deelname aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Daarna ging zijn carrière als een lopend vuurtje, en stroomden de klussen binnen, zowel online als op televisie.

Momenteel timmert hij hard aan de weg in de wereld van podcasts, waarbij “Effe Relativeren” en “Geuze & Gorgels, samen met Monica Geuze” de top van de lijsten bestormen. Sinds 2021 presenteert hij de Nederlandse variant van de populaire reality-serie “Are You The One”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Cover shoot fitness magazine

Zoals veel bekende Nederlanders heeft ook Kaj besloten om zich te storten op een 10-weekse transformatie voor het vooraanstaande fitness magazine Men’s Health. Deze 10 weken zijn inmiddels al voorbij en Kaj heeft de nodige updates gedeeld. Maar Gorgels is wat betreft zijn transformatie goed op weg geweest, zo laat hij aan zijn volgers zien en weten.

Want hoewel de officiële shoot nog moet uitkomen, besloot de influencer al zijn volgers vast een voorproefje te geven van wat ze mogen verwachten: “Dat er überhaupt iets van een sixpack zichtbaar was, is potverdomme lang geleden. Wist niet dat er nog iets onder die deeglaag zat”, schrijft de 32-jarige presentator op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Druk voor de cover

De reden van deze onverwachtse update? “Ik wil mezelf nog wat meer druk opleggen en jullie laten meelachen met mijn lijdensweg en mijn kwelling. Ik ga er niet uitzien als een bodybuilder – dat is ook niet het doel en je moet een beetje realistisch blijven. Maar je wil natuurlijk wel dat je op de cover staat en dat het allemaal een beetje appetijtelijk is.”

kaj gorgels cover shoot