kaasbar amsterdam onbeperkt kaas
Food & Drinks

Bij deze kaasbar eet jij onbeperkt de hele dag kaas

Is kaas ook jouw lust en jouw leven? Kun je je een leven zonder kaas niet voorstellen? Say no more! Bij Kaasbar Amsterdam kun je namelijk onbeperkt kaas eten, tot je er bij neervalt. Zij hebben 24 verschillende Nederlandse kazen, die allemaal afkomstig zijn van boeren die de kaas zelf maken. Kaas waarbij je de direct de passie proeft. 

Kaasbar: onbeperkt kaas eten

Bij Kaasbar Amsterdam draait alles om bourgondisch genieten. Zij komen met een nieuw concept: de ‘kaastrein’. Dit is een soort lopende sushi band, maar dan met kaas. Dit klinkt als een kaashemel. Naast deze trein kun je ook gewoon een lekker goedgevuld kaasplankje bestellen.

Deze planken zijn flink gevuld en je krijgt uitleg over de verschillende soorten kaas. Daarnaast vind je dadelbrood, fruit en crackers terug op de plankjes. Enorm lekker en natuurlijk bedoeld om de smaak een beetje te neutraliseren, voordat je naar een nieuwe soort kaas gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam)

Kaasfondue

Ook kun je uiteraard kaasfonduen bij Kaasbar Amsterdam. In samenwerking met De Kaaskamer hebben zij 3 heerlijke zelfgemaakte kaasfondues samengesteld. Deze krijg je geserveerd met crudité en stokbrood. De verschillende smaken bestaan uit: Zwitserse fondue, Truffel fondue en Hollandse fondue. Vooral de Truffel fondue lijkt ons magisch.

Hoe werkt het onbeperkt kaas eten precies? Elke zondag kun jij de lekkerste, gekste, meest bijzondere en smeuïgste kazen onbeperkt komen eten. Dit zijn concepten waarbij het water ons direct in de mond loopt! Check de website van Kaasbar Amsterdam voor alle opties!