Women

Speelse Juultje Tieleman laat ijs smelten in badpak

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman weet van elk seizoen een feestje te maken. Het maakt niet uit of het zomer of winter is, de blondine heeft altijd wel een reden om in zwemkleding naar buiten te gaan om zichzelf te vermaken. Ze plaatste onlangs een foto waarmee ze aandacht aan de lente besteedt. Dit doet ze door in zwemkleding met sneeuw te spelen, want in Noorwegen is alles nog maagdelijk wit.

Zinderende hitte en winterse kou

Het is niet de eerste keer dat de knappe Juultje de winterse kou trotseert, want dit deed ze afgelopen december ook al terwijl ze prachtige lingerie droeg. Het is duidelijk dat ze het niet snel koud krijgt, en dat ze haar volgers het snel warm laat krijgen. Misschien is dat de reden waarom ze de meeste kleding in haar kledingkast laat hangen als ze op pad gaat.

Voor hogere temperaturen draait de aantrekkelijke influencer haar hand ook niet om, want ze was enige tijd geleden in een bikini te bewonderen terwijl ze haar survival-skills toonde in het programma Expeditie Robinson. Juultje voelt zichzelf dus in elke situatie comfortabel, en trotseert zonder enige moeite de elementen van de natuur. De sneeuw-foto van Juultje in zwemkleding zie je onderaan het artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman speelt met sneeuw op Instagram

Noorwegen is een prachtig land, en er wonen veel mooie dames, zoals de knappe Hilde Osland. Juultje wist er met haar prachtige uiterlijk nog een schepje bovenop te gooien, en trakteerde haar miljoen volgers op een foto waar haar fans het zonder twijfel een beetje warm van krijgen. De avontuurlijke blondine trekt zich niets aan van de kou, want ze warmt de wereld om zich heen op met haar uitstraling.

Op de onderstaande foto zien we de knappe Juultje Tieleman in zwemkleding genieten van het uitzicht dat Noorwegen heeft te bieden, en haar volgers genieten op hun beurt ook weer van het uitzicht dat zij te bieden heeft. Ze is een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar tijdens haar vakantie in het land mocht ze zich ook even een van de mooiste vrouwen van Scandinavië noemen, want ze is een prachtige verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonderschoon (@wonderschoon.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)