Women

Juultje Tieleman verrast volgers met pikante video in bikini op Tiktok

juultje tieleman video tiktok

Juultje Tieleman is een van onze all-time favorites op Manly. Deze schitterende blondine staat vaak bovenaan ons lijstje als het gaat om goede content. Ze deelt veel met haar fans op zowel Instagram als Tiktok en ook vandaag wist ze het internet te verrassen met een uitdagende video op Tiktok. Tijdens haar skivakantie is Juultje niet bang om haar charmes te tonen.

Influencer Juultje Tieleman

De blonde influencer is een natural beauty en weet iedere week het nieuws te halen met haar looks. Ze werkt met verschillende lingeriemerken en heeft daar dan ook het perfecte figuur voor. Ze is het uithangbord van onder andere Hunkemöller. Ze geniet momenteel van een skitrip en zelfs daar is ze niet bang om de kou te trotseren voor een goede video.

Ze is dus gewend om haar volgers op een positieve manier te verassen. Tiktok is daar het perfecte platform voor. Onder andere Monica Geuze en Lauren Carmen Visser tonen daar hun charmes. Door haar content heeft ze een grote fanbase opgebouwd en die blijft maar groeien. Deze bekende verschijning is een echte rising star geworden in ons land. Ze deelt onder andere video’s zoals deze op Tiktok:

@juultjetielemanofficialK♬ original sound – james

Juultje uit de kleren in de spa

De ex-vriendin van Gio Latooy geniet van een heerlijke skitrip. Na het skiën is er niets lekkerders dan even de spa in te duiken. De video die ze maakte verraste haar volgers aangezien het een goede plottwist heeft.

De video gaat momenteel helemaal door het dak en ook wij vonden het een goed moment om het te delen met jullie. Beelden zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden en daarom bij deze de video. Enjoy mannen!

@juultjetielemanofficialSki Spa rodel apres-ski spa 🔁♬ she – valerie 𖤐