Media

Juultje Tieleman in pyjama deelt privéfoto’s op Instagram

juultje-tieleman-privefotos-instagram
(Foto: Instagram @juultjetieleman)

Influencer en Instagram-model Juultje Tieleman heeft een druk leven, en dat deelt ze graag met haar vele volgers. Ze zoekt regelmatig de zon op en trekt zonder moeite haar bovenstukje uit als de temperaturen flink oplopen. Juultje voelt zich het meeste op haar gemak als ze op het strand is, maar ze is ook een liefhebster van wintersport. De maand juni was voor haar wederom genieten, ze heeft een aantal privé foto’s met haar volgers op Instagram gedeeld.

Instagram-model en influencer

Juultje Tieleman timmert met succes aan een leven in de schijnwerpers. Ze heeft social media al veroverd, maar ze is ook hard op weg om op televisie naam te maken. Zo was ze enige tijd geleden te zien in Expeditie Robinson, het survivalprogramma waar Sylvana IJsselmuiden ook aan mee heeft gedaan. Ze is op de socials al een grote hit, want haar foto’s liegen er niet om. Ze trakteert haar fans en volgers vaak op prachtige kiekjes.

Ze werkt op regelmatige basis samen met verschillende modemerken, zoals Hunkemöller, het lingeriemerk waar Lies Zhara ook een collab mee heeft. De populaire influencer heeft ruim 1 miljoen volgers op Instagram, dus ze heeft een gigantisch bereik. Onder deze volgers is zakenvrouw Esther Vedder ook te vinden. Juultje heeft de afgelopen jaren flink aan haar netwerk gewerkt, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman deelt privéfoto’s op Instagram

Juultje Tieleman scrolde onlangs door haar foto’s heen en kwam een aantal foto’s tegen die ze vorige maand heeft geschoten. Op een van de Instagram foto’s draagt ze een pyjama, maar er staan nog meer kiekjes in die ze met haar volgers wil delen. Op de onderstaande foto’s is te zien dat ze zich in de maand juni prima heeft vermaakt. De reeks foto’s krijgt veel likes, waaronder een duimpje van Monica Geuze.

Zelf omschrijft de influencer de afgelopen maand als ‘bizar’, zo staat te lezen in de caption. Ze weet zichzelf in ieder geval bezig te houden en reist er flink op los. Ze was onlangs in Parijs te vinden, waar ze het erg gezellig had met een vriendin. Juultje Tieleman is een levensgenieter pur sang en laat haar vele volgers meegenieten door het plaatsen van foto’s op Instagram. De influencer is nog lang niet klaar met het ontdekken van de wereld, want ze heeft haar koffer alweer gepakt voor de volgende reis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)