Women

Opengeritste badpak van Juultje Tieleman trekt de aandacht tijdens het surfen

juultje-tieleman-badpak-surfen
Foto: Instagram (@juultjetieleman)

Juultje is één van onze favorieten op Instagram en dat bewijst ze maar weer eens met een post waarop ze haar badpak nog niet heeft dichtgeritst. Geen wonder dat de post binnen no time viraal gaat. 

Dat de influencer over een gezonde dosis humor beschikt, dat weten we. Dat laat ze keer op keer weer zien in haar grappige captions onder de posts op haar goed gevolgde Instagram-pagina. Dit keer heeft ze de nodige zelfspot over een wel hele sexy foto.

Achtergrond van Juultje

We kennen de Hollands schone al sinds 2016 toen zij een relatie kreeg met de toen al succesvolle YouTuber Gio Latooy. Doordat zij vaker op zijn vlogs te zien was, groeide ook de fanbase van de blondine en startte ze haar eigen YouTube-kanaal. In 2022 had ze al zo’n 160.000 abonnees die die maar wat graag minuten lang keken naar Juultje. Niet gek dat ze inmiddels ook al model is geweest voor grote merken als Zalando en Hunkemöller.

Naast haar werk als influencer is ze ook steeds vaker te zien in een andere rol. Zo was ze in 2019 de hoofdpersoon in de Videoland-documentaire ‘Ik Ben Influencer’ die ging over… het zijn van een influencer. Verder is ze ambassadrice van Yolanthe Cabau’s Stichting Free A Girl en nam ze in 2022 deel aan het 22ste seizoen van Expeditie Robinson. Haar relatie met Bankzitter Koen ging enkele maanden geleden uit, waardoor ze nu weer vrijgezel is.

juultje-tieleman-influencer

Instagram-bericht doet de oren spitsen

De 24-jarige Juultje uit Dirksland, Zuid-Holland, postte in 2014 haar eerste Instagramfoto. Nu, 9 jaar later, zit ze inmiddels op meer dan 1 miljoen volgers, is ze een BN’er, en wekt dat natuurlijk de interesse van meerdere grote merken als Tommy Hilfiger en Air Up om samen te gaan werken. Verder wordt ze als model vaak uitgenodigd op verschillende fashion shows.

Niet alleen Juultje gooit hogen ogen op Instagram binnen de familie Tieleman. Ook zusje Fee timmert aan de weg als influencer. Alhoewel ze nog maar op 33.000 volgers zit, kan de publiciteit van haar grote zus haar bekendheid flink omhoog stuwen.

In haar laatste post neemt Juultje haar volgers mee op de surftrip die ze aan het beleven is. Net voor dat ze de golven gaat trotseren maakt ze nog even een foto, waarop haar badpak nog niet is dichtgeritst. Waar ze zelf bij schrijft: “Geen zorgen, hij gaat dicht bij het surfen”, verwijzend naar de rits. Bekijk de foto zelf hier.