jutta leerdam instagram foto
Women

Jutta Leerdam in minuscule bikini vermaakt zich tussen de benen van vriendin

Jutta Leerdam is lekker bezig. Ze geniet met volle teugen van haar succesvolle leven, waar bokser Jake Paul nu ook deel van uitmaakt. Ze gaat regelmatig naar zijn trainingen, maar ze vergeet zelf ook niet om dagelijks te trainen. Jutta was enige tijd geleden in het Mexicaanse Tulum, waar ze het heel gezellig had met een vriendin, en daar zijn interessante foto’s van opgedoken.

Schaatsster en influencer

De sportieve Jutta is allang niet meer ‘alleen maar een topschaatster’, want ze is door haar prestaties ook wereldberoemd geworden. Haar relatie met Jake Paul heeft het vlammetje alleen maar aangewakkerd, waardoor ze ook op social media uitermate populair is geworden. Ze deelt regelmatig haar afgetrainde lichaam met haar volgers, en ze neemt hen mee naar zonnige vakantiebestemmingen.

Ze reist de hele wereld over, en zette onlangs de bloemetjes eens flink buiten op het Amerikaanse continent. Ze heeft ook het strand in Mexico gesierd terwijl ze zich liet fotograferen terwijl ze een strakke bikini droeg. Ze was daar met een vriendin waar ze het ongetwijfeld heel gezellig mee had, want ze dronken er samen uit een kokosnoot, en genoten van de zon terwijl ze lagen te relaxen in een hangmat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam samen met vriendin op Instagram

Jutta Leerdam weet hoe ze zichzelf moet vermaken, en de kiekjes die ze op Instagram plaatst zijn daar het bewijs van. Op de onderstaande foto zien we haar tussen de benen van een vriendin, die een foto maakte van de afgetrainde topschaatster. De twee hebben het overduidelijk gezellig, en dan maakt een beetje extra zand ook niet meer uit. Dit plaatje past prima tussen de 10 mooiste foto’s van Jutta.

De blondine is inmiddels weer in Nederland, en zal ongetwijfeld haar keiharde trainingen weer oppakken. Ze zal haar vorderingen delen met haar 4,2 miljoen Instagram volgers, want die neemt ze overal mee naartoe. Het is niet bekend wanneer haar volgende reis naar een zonovergoten vakantiebestemming is gepland, maar ze zal haar prachtige fitte lijf zeker op miljoenen tijdlijnen laten zien, want Jutta Leerdam is niet te stoppen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonderschoon (@wonderschoon.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)