Women

Jutta Leerdam showt haar afgetrainde lichaam in video op Instagram

Jutta Leerdam

Zoals een echte topsporter betaamt is de altijd prachtige Jutta Leerdam zichzelf hard aan het voorbereiden op het komende schaatsseizoen. Hoewel ze naar onze mening altijd in topconditie is vinden we het toch een aangename verrassing om te zien hoe ze haar afgetrainde lichaam in shape weet te houden. Ze plaatste namelijk onlangs een filmpje op Instagram waarop ze ons dat uitgebreid laat zien.

De schaatsster is in topconditie

Na een turbulent half jaar, waarin haar relatie met Koen Verweij strandde, heeft de aantrekkelijke blondine haar focus duidelijk weer gevonden. Ze heeft zich gestort op datgene waar ze onwijs goed in is; schaatsen. Ze hoeft niet veel te doen om haar lichaam klaar te stomen voor de komende wedstrijden, want aan de vakantiefoto’s waarop ze in bikini poseert konden we al zien dat ze goed op haar goddelijke lichaam let.

We hopen haar snel weer te zien stralen in haar nieuwe Jumbo-Visma schaatspak terwijl ze record na record breekt, want daar is Jutta een ster in. Ze is er helemaal klaar voor, en dat laat ze zien met een heerlijke Instagram-video waarin ze laat zien hoe ze het uiterste uit haar lichaam weet te halen. De focus van de bewuste training lag duidelijk op haar afgetrainde bovenbenen en welgevormde derrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt beelden training op Instagram

Deze aantrekkelijke topper weet hoe ze een fenomenale prestatie neer moet zetten, dat zagen we op de Olympische Spelen, dus we kunnen niets anders dan respect voor deze dame hebben. Ze staat bovenaan ons lijstje met favorieten, dus we besteden graag wat extra aandacht aan deze topsporter. We hebben niet voor niets eerder de 10 mooiste foto’s van Jutta Leerdam op een rijtje gezet. Wij kunnen niet wachten tot we haar weer in actie kunnen zien.

Tot die tijd hebben wij de eer om Jutta Leerdam te mogen bewonderen in de onderstaande video. De ijskoningin tilt met kilo’s alsof het piepschuim is, ze is duidelijk in absolute power-modus. Bij deze brengen we een eerbetoon aan onze schaatskampioene. In korte tijd heeft ze een flink vermogen verdiend met het schaatsen op topniveau. Onder haar vele fans op de tribune zal ongetwijfeld ook haar mooie zus zitten. Geniet hieronder van de adembenemende beelden van Jutta’s training.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)