Women

Jutta Leerdam showt strak sportlijf in trainingsvideo op Instagram

Jutta Leerdam showt topfit lichaam op training video

Jutta Leerdam staat aan de top van de schaatswereld, en daar wil ze graag blijven. Ze is op dit moment keihard aan het trainen voor de volgende strijd om de wereldtitel. De knappe topsportster is in topvorm en heeft een aura van zelfvertrouwen om zich heen. Ze heeft wat beelden van de voorbereidingen met haar volgers op Instagram gedeeld.

Voorbereiding voor World Cup 6

De Nederlandse top schaatsster is op dit moment in Polen om aan de 6de World Cup mee te doen. Volgens het rooster van de International Skating Union rijdt de knappe langebaanschaatsster de 300 en 3000 meter. Tot nu toe weet de blondine elk record te breken, dus haar vele fans hebben hoge verwachtingen van de ambitieuze topsporter. Haar prestaties hebben in ieder geval de weg naar de Olympische Spelen in 2026 open gelegd.

Jutta Leerdam zei hier eerder in de Volkskrant het volgende over; ‘Het lijkt mij mooi om straks richting de Olympische Spelen op drie afstanden kans te hebben, in plaats van alles op die 1000 meter te gooien’. Ze heeft het in het interview over haar kansen bij de Olympische Winterspelen in 2026. Dit weekend zal ze zich in ieder geval proberen te bewijzen op het zesde wereldkampioenschap in Polen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt intensieve training op Instagram

De 24-jarige Jutta is niet te stoppen, en weet telkens weer het uiterste uit zichzelf te halen, en haar eigen records te verbreken. De ijskoningin is in het onderstaande filmpje te zien terwijl ze een intensieve training doet. Haar prestaties leveren haar niet alleen een hoop prijzen op, haar vermogen blijft ook maar stijgen. De knappe blondine weet hoe ze haar fans tevreden moet houden, want ze is een sensatie om naar te kijken.

Gelukkig heeft Jutta Leerdam naast haar trainingen en wedstrijden ook nog tijd om haar 4 miljoen volgers te trakteren op adembenemende Instagram foto’s. De schaatsster neemt namelijk ook tijd om te genieten als ze niet aan het trainen is. Ze gaat dan graag ontspannen op vakantie, waar ze haar afgetrainde lichaam graag in een bikini steekt. Nu is het echter tijd om te vlammen, en aan het onderstaande filmpje te zien is de knappe blondine er helemaal klaar voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)