Women

Jutta Leerdam in opengeritst schaatspak ziet er topfit uit

Jutta Leerdam topfit instagram

Onze schaatsheldin Jutta Leerdam is zichzelf op het moment van schrijven zowel fysiek als mentaal aan het voorbereiden op de strijd om de wereldtitels op de ISU WK Afstanden 2023, dat van 2 t/m 5 maart plaats gaat vinden in schaatsstadion Thialf in Heerenveen. De blonde topsportster deelde een video op Instagram waarop haar volgers kunnen zien hoe ze haar afgetrainde lichaam in haar schaatspak ritst.

Positief en in topvorm

Jutta Leerdam heeft keihard getraind om deze strijd te winnen. In de caption bij de video lezen we: ‘De laatste dagen voordat de wereldkampioenschappen beginnen aankomend weekend. De laatste voorbereidingen zijn getroffen. Ik ben er zeker van dat ik het juist heb aangepakt. Ik heb hard getraind, mezelf 100% gefocust, en heb gezond gegeten’, aldus de schaatsster, die daarna de fabrikant van een voedingssupplement bedankte.

We weten niet hoeveel ze voor een gesponsorde post op Instagram krijgt, maar het vermogen van de ijskoningin zal er vast en zeker van stijgen. We kunnen haar regelmatig bewonderen in een schaatspak dat haar strakke sportlijf nog eens extra accentueert, want ze zorgt er altijd voor dat ze in topvorm is. Jutta traint keihard en is zeer gedisciplineerd, maar ze zorgt ook voor de nodige ontspanning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam showt opengeritst schaatspak op Instagram

Als de blondine niet op de schaatsbaan is te vinden dan zoekt ze het liefste een zonnige vakantiebestemming op waar ze bij kan komen van haar wedstrijden en trainingen. Jutta is zeer actief op social media, en laat haar 4 miljoen regelmatig meegenieten als ze in bikini op het strand ligt te zonnen. Ook als ze een feestje heeft waarvoor ze een jurkje aantrekt ziet ze er fenomenaal uit.

Dat relaxen komt later. Op dit moment is de knappe en talentvolle langebaanschaatsster honderd procent gefocust op de winst. Ze is naar eigen zeggen in prima conditie. Haar vele fans zullen op het puntje van de tribune zitten als ‘bommetje’, zoals ze door velen liefkozend wordt genoemd, van start gaat. We vermoeden dat haar eveneens mooie zus Merel Leerdam dan aanwezig zal zijn om haar zus aan te moedigen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)