Women

Zien: Jutta Leerdam showt hoe strak haar nieuwe schaatspak zit

jutta-leerdam-schaatspak
Foto: Instagram (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam is en blijft een van de grootste supersterren die Nederland rijk is. Ze is topfit, gaat met de wereldberoemde Jake Paul, sloopt alle records en maakte onlangs haar debuut op de catwalk. Op dit moment is ze druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en toont haar nieuwe schaatspak, waarmee ze alle aandacht wederom op zich weet te vestigen. Go Jutta! 

Jutta Leerdam: succes op alle vlakken

2023 lijkt tot nu toe het jaar van Jutta Leerdam. Ze vond de liefde van haar leven, is in topvorm, krijgt wereldwijde bekendheid en liep dus haar eerste show op de catwalk voor het merk BOSS. Een echte bazin dus, die ook op social media voor goud gaat. Mede dankzij de wereldwijde bekendheid van Jake Paul heeft ze inmiddels 4,2 miljoen volgers. Nu is het weer de hoogste tijd om te focussen op het nieuwe seizoen.

Vorig seizoen vlamde ze op de beste manier denkbaar. Ze bleef ongeslagen op de 1000 meter, startte op internationaal verband op haar favoriete afstand en wist twaalf keer te winnen. Er valt niet te tippen aan Jutta Leerdam. Dit seizoen wil ze het dunnetjes overdoen. Al deze successen leverden haar zelfs een beeld op in het Madame Tussauds. Wat kan er nog beter voor Jutta?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta toont nieuw schaatspak

Voor Jutta is het nu weer game-time. De 24-jarige schaatster zit lekker in haar vel en dat is te zien. Ze schaatst komend seizoen wederom voor team Jumbo-Visma, waar ze al sinds 2022 de smaakmaakster is. Het geel-zwart staat haar wederom goed en vertrouwd.

Met de volgende foto weet ze de gemoederen weer bezig te houden. Haar onderschrift zegt genoeg: ‘Almost time to race’. Jutta ziet er messcherp uit en we verwachten dan ook niets minder dan nieuwe records. Binnen 12 uur kreeg de post al meer dan 100.000 likes. Als je de foto ziet begrijp je direct waarom:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)