Jutta Leerdam plaatst bikkelharde trainingsvideo in strak schaatspak
Women

Jutta Leerdam in strak schaatspak laat zien dat ze in bloedvorm is op Instagram-video

Topschaatsster Jutta Leerdam heeft het er de afgelopen maanden lekker van genomen op vakantie, en is weer helemaal opgeladen. Ze is op dit moment weer op de schaatsbaan te vinden, waar ze traint voor haar volgende overwinning. De blondine heeft een video op Instagram geplaatst waarop ze is te zien terwijl ze als een bommetje over het ijs zoeft, en dat zijn spectaculaire beelden.

Bikkelharde training

Jutta weet als geen ander dat je keihard moet trainen om de beste te zijn, dus haalt ze alles uit haar trainingen. Haar miljoenen fans en volgers worden regelmatig getrakteerd op een foto of video waarop ze met haar strakke sportlijf haar eigen grenzen opzoekt. Naast het feit dat ze keihard traint voor haar carrière als profsporter, is ze ook een plaatje om naar te kijken. De 10 mooiste foto’s van Jutta Leerdam onderstrepen dit nogmaals.

De blondine staat aan de top van de schaatswereld, en verrijkt de schaatsbaan vaak op indrukwekkende wijze terwijl ze haar Jumbo-Visma schaatspak draagt. Jutta Leerdam is terug in Nederland, en dat laat ze op waanzinnige wijze weten door een bikkelharde trainingsvideo op Instagram te plaatsen. Het is duidelijk dat ze niets aan conditie heeft ingeleverd tijdens haar vakantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam in strak schaatspak op Instagram

In de video die hieronder te zien is, zijn we getuige van een training van Jutta. Ze is duidelijk in haar element, en aan haar figuur te zien heeft ze op haar sportdieet gelet tijdens haar etentjes met Jake Paul. Ze is overduidelijk klaar voor een volgende wedstrijd, want ze knalt op spectaculaire wijze over de schaatsbaan. In de caption staat ‘Lights on pls’, Jutta Leerdam staat zeker in de schijnwerpers.

Naast topsporter is ze inmiddels ook een zeer invloedrijke influencer. Ze heeft maar liefst 4,1 miljoen volgers op Instagram, waar ook kickbokser Badr Hari tussen staat. Ze wordt ook gevolgd door Jade Anna, die zelf ook een grote fanbase heeft. Jutta Leerdam staat in alle opzichten aan de top, en ze is van plan om daar zo lang mogelijk te blijven. Haar volgers kunnen ondertussen genieten van haar uitstekende prestaties op het ijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)