Women

Jutta Leerdam viert samenwerking in strak zwart topje

jutta-leerdam-samenwerking-instagram

Voor iedereen die onder een steen heeft geleefd: Jutta Leerdam is een Nederlandse schaatser. De blondine werd geboren op 30 december 1998 in ‘s-Gravenzande, en is het bijzonder gespecialiseerd in de sprintafstanden, denk aan de 500 en de 1000 meter. Ze wordt gezien als een van de grootste schaatstalenten die ons land rijk is. Toch is haar sportcarrière lang niet het enige wat haar in de kijker heeft gespeeld. Inmiddels heeft ze veel samenwerkingen en deelt deze op haar sociale platformen. 

Jutta Leerdam: internationale doorbraak

Jutta Leerdam maakte haar internationale doorbraak in het schaatsseizoen van 2018-2019. Ze won in dit seizoen verschillende medailles op de Wereldbekerwedstrijden en behaalde haar eerste grote overwinning op het wereldkampioenschap voor junioren, waar ze goud won op de 1000 meter. In het seizoen daarna maakte ze de overstap naar de senioren, waar ze opnieuw grote successen boekte.

Ze won de Europese titel op de 1000 meter en behaalde zilver op de 1000 meter bij het wereldkampioenschap sprint. Daarnaast maakte ze deel uit van het Nederlandse team dat goud won op de teamsprint bij de Wereldbekerfinale. Een behoorlijke prestatie. Inmiddels is ze bezig met het binnenhalen van nog meer prijzen. Zo imponeerde ze dit jaar nog op de WK afstanden in Thialf, waarbij ze een gouden medaille won op de 1000 meter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam samen met Jake Paul

Over deze relatie gesproken – je kan je voorstellen dat deze liefdesverhouding behoorlijk wat commotie veroorzaakte toen het eenmaal bekend werd, waarbij er werd geclaimd dat Leerdam met Jake Paul is door zijn bekendheid en roem. We kunnen je vast verklappen: voor het geld hoeft ze het niet te doen. Met haar 4,2 miljoen volgers op Instagram zit Jutta er waarschijnlijk erg warmpjes bij.

Wel kan het koppel zich heerlijk terugtrekken in de villa die Jake Paul onlangs heeft gekocht. In een Instagram post die hij deelde vertelde hij dat de villa zestien miljoen euro kostte, en gaf al zijn volgers op YouTube een persoonlijke tour van het huis. Geloof ons, die video wil je zien. Hoe dan ook gunnen wij haar het allerbeste toe. Ook in haar kersverse relatie met de zelfbenoemde bokser/influencer/mediapersoonlijkheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Ondernemer Jutta Leerdam

De tijdlijn van Jutta Leerdam staat vol met de mooiste foto’s van haar. Deze perfecte plaatjes komen echter niet uit de lucht vallen. RTV Drenthe bracht vorig jaar naar buiten dat deze foto’s afkomstig zijn van Anouk Boonstra, een vriendin van Jutta. Sterker nog – inmiddels hebben de twee talloze fotoshoots achter de rug, wat heeft bijgedragen aan haar enorme populariteit.

Over deze samenwerking zegt Anouk: “Zij is enorm fotogeniek en weet precies wat ze moet doen. Hetzelfde geldt voor mij, waardoor we steeds heel snel klaar en niet uren aan het fotograferen zijn. Door de band die we hebben gaat alles heel ongedwongen en makkelijk. Ik zie het ook niet als werk, maar als iets gezelligs doen met een vriendin. Ik doe mijn ding, zij doet haar ding, en zo ontstaat er een echte en pure foto.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)