Bekend & Beroemd

Zien: Jutta Leerdam en Jake Paul delen beelden van hun jubileum

jutta leerdam relatie jake paul
(Foto: Instagram @juttaleerdam)

De spraakmakende relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul is aan een eerste jubileum toe. De bekende schaatsster maakte dat bekend op haar TikTok-kanaal. Het beroemde duo is nu een half jaar bij elkaar. De komende tijd kan Jutta echter minder tijd vrijmaken voor haar Amerikaanse lover, want het nieuwe schaatsseizoen komt eraan en ze is volop in training.

Jutta en Jake

Het was begin april dit jaar dat de geruchten die al een tijd gingen steeds hardnekkiger werden, over een relatie tussen Jutta en de Amerikaanse YouTuber en professionele bokser Jake Paul. Enige tijd later bevestigden beide afzonderlijk op social media dat ze een setje waren. En dat is nu dus een half jaar geleden, zo meldt Jutta Leerdam in een TikTok-filmpje dat ze 17 oktober plaatste.

Het lijkt wel goed te zitten tussen die twee: I love you Jake Paul, meldt Jutta naast het filmpje. Ook in het filmpje betuigt ze haar liefde voor Jake: ‘6 monts ago you asked me to be your girlfriend, the best time of my life. I love you Jakey’. Woorden die voor zichzelf spreken en die niet echt een vertaling nodig hebben.

jutta leerdam relatie jake paul

Jake Paul: my favorite bite

Jake Paul plaatste helaas niet op dezelfde dag vergelijkbaar materiaal. Zijn laatste liefdesbetuiging op social media aan Jutta was op 23 augustus. Toen plaatste hij een filmpje op TikTok waarin hij op Jutta’s haar kauwt. De titel van het filmpje: ‘My favorite bite’.

Tegenover het Algemeen Dagblad sprak Jutta Leerdam in april van dit jaar voor het eerst over haar relatie met Jake Paul. Maar verder dan ‘Hij is superlief voor mij. Dat is het. Sorry, maar ik mag er niks meer over zeggen.’’ kwam ze toen niet. Sindsdien is de band tussen de twee gegroeid en zijn ze vaak samen. Jake Paul was al diverse keren naar Nederland.

De exen van Jake Paul en Jutta Leerdam

Voor beide is dit niet hun eerste relatie. Voor Jutta eindigde in juli 2022 een relatie van vijf jaar met collega schaatser Koen Verweij. Koen zou regelmatig een scheve schaats rijden, dat meldde in ieder geval juicequeen Yvonne Coldeweijer. Het nieuws dat Jutta weer vrijgezel was zorgde toentertijd voor grote vreugde onder haar grote schare bewonderaars, maar inmiddels is ze dus alweer onder de pannen bij Jake Paul.

Jake Paul heeft al wel wat relaties met mooie vrouwen versleten, voordat hij bij Jutta Leerdam uitkwam – door de Engelse krant The Sun omschreven als ‘world’s hottest speedskater’. Voor Jutta date Jake Paul onder andere een knipperlichtrelatie met fotomodel Julia Rose en daarvoor met YouTube celebrities Erika Costell en Tana Mongeau en nog een reeks modellen en B-film actrices.

jutta leerdam relatie jake paul schaatsbaan

Schaatsseizoen voor de deur

Maar hoe verliefd Jutta Leerdam ook is, de komende tijd richt ze zich op sportieve prestaties. Het schaatsseizoen 2023/2024 staat op het punt van beginnen. Van 27 tot 29 oktober staat bijvoorbeeld al het World Cup Kwalificatie Toernooi met NK Ploegenachtervolging in Heerenveen op het programma.

Jake Paul zet ondertussen het geruchtencircuit op stelten met zijn aankondiging terug te keren in de boksring. Niemand minder dan bokslegende Mike Tyson zou zijn tegenstander moeten worden. Een spektakel dat volgens kenners een bedrag van circa 300 miljoen dollar kan opleveren. Het koppel deelt deze beelden om het jubileum te vieren.