Women

Jutta Leerdam laat in pikant groen jurkje zien wat ze in huis heeft

Jutta Leerdam

De beeldschone Jutta Leerdam heeft de zon weer eens opgezocht en is, tussen haar loodzware trainingen door, lekker op vakantie. Dat ze in topconditie is kunnen we zien aan de foto die ze onlangs op Instagram plaatste. We zien een frisse en strak afgetrainde Jutta op een prachtige spiegel-foto. Omdat we trots op haar zijn besteden we even wat extra aandacht aan de sportieve blondine.

Een vakantie op Ibiza

Het is duidelijk dat ze na de breuk met Koen Verweij niet bij de pakken neer is gaan zetten, en met volle kracht vooruit haar succesvolle leven aan het voortzetten is. Ze traint nog steeds keihard om haar positie aan de top van de schaatswereld te behouden. Al dat trainen werpt zijn zoete vruchten af, want Jutta ziet er met haar topfitte lichaam geweldig uit. Dat konden we al zien toen ze een boottochtje over de Friese Meren maakte.

De afgelopen zomer konden we vaker genieten van het prachtige lichaam van de topschaatsster. Ze plaatste regelmatig foto’s op Instagram waarop ze in strakke bikini te zien was terwijl ze volop genoot van de stralende zon. Ze ziet er overigens ook onweerstaanbaar uit als ze een schaatspak aan heeft. Jutta is gewoon een betoverende dame met een onweerstaanbare uitstraling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam plaatst onweerstaanbare spiegel-foto op Instagram

Jutta is op dit moment dus op Ibiza, het eiland waar Yolanthe Cabau en De knappe Gaby Blaaser ook regelmatig op het strand te vinden zijn. Ze was klaar voor een avondje uit, en trok voor de gelegenheid een groen topje en een jurk met een hoog uitgesneden split aan. We kunnen op de foto zien dat het resultaat van het vele trainen er mag wezen. Dit zijn benen om U tegen te zeggen.

Jutta Leerdam staat in ons rijtje met favorieten, en hebben daarom de 10 mooiste foto’s van de sportieve blondine samengesteld. Helaas staat de onderstaande foto daar niet tussen, dus delen we deze hier om te laten zien wat een knappe dame ze is. Wij zijn trots dat ons kikkerlandje zo’n mooie winnares op de internationale schaatsbaan heeft staan, dus als ode aan Jutta dragen we dit artikel op aan haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)