Women

Jutta Leerdam straalt in kort jurkje tijdens bruiloftsfeest

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam plaatste gisteren een foto op Instagram toen ze als gast aanwezig was op een bruiloft. De knappe blondine wist ons weer omver te blazen met een classy jurkje waarin ze zoals gewoonlijk straalt als de mooie dame dat ze is. Ze ziet er weer oogverblindend uit, en daar besteden we graag aandacht aan, want Jutta is een cadeautje voor onze ogen.

De ijskoningin die harten laat smelten

Heel Nederland heeft Jutta Leerdam in hun hart gesloten. De uiterst sympathieke en succesvolle langebaanschaatsster straalt sport uit, en dat is te zien aan haar prachtige figuur. Ze ziet er fantastisch uit als ze haar schaatspak aan heeft, maar de blondine weet ook alle aandacht naar zich toe te trekken als ze haar topfitte lichaam in een bikini steekt. Ze koos de afgelopen keren echter voor een paar chique jurkjes.

Zo liet ze onlangs zien wat ze in huis heeft toen ze een pikant groen jurkje droeg. We vermoeden dat groen haar favoriete kleur is, want ze trok voor een bruiloft wederom een groen jurkje aan, dat haar overigens geweldig staat. We hebben al eerder de 10 mooiste foto’s van Jutta samengesteld, maar daar kunnen we nog wel een reeks aan toevoegen, want ze blijft maar mooie kiekjes plaatsen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam straalt in sexy jurkje op Instagram

De jurk staat haar prachtig, en geeft haar een sexy, maar ook een classy uitstraling. Laten we hopen dat ze niet alle aandacht op die bruiloft naar zich toe heeft getrokken want ze ziet er adembenemend uit. Wisten jullie trouwens dat Jutta een onwijs mooie zus heeft? Misschien was zij ook wel aanwezig op de bruiloft. We kunnen in ieder geval vaststellen dat er in huize Leerdam een aantal prachtige dames aan de keukentafel zitten.

Wij willen de prachtige looks van de aantrekkelijke schaatsster niet voor onszelf houden, want schoonheid moet nu eenmaal door zoveel mogelijk worden gezien. Daarom hebben we de Instagram foto hieronder voor jullie klaargezet. Jutta is de sportieve topper waar we trots op zijn, en we kunnen niet wachten tot ze weer wat van zichzelf laat zien. Dat mag in een bikini of een avondjurk zijn, dat is ons om het even.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)