Women

Jutta Leerdam en Jake Paul duiken samen in bad en Jutta deelt de beelden

Jutta Leerdam en Jake Paul in bad video beelden
Jutta Leerdam zoekt verkoeling bij het zwembad Foto: Instagram @juttaleerdam

IJskoningin Jutta Leerdam weet hoe ze social media moet laten smelten, en dat doet ze het liefste terwijl ze zwemkleding draagt. De talentvolle langebaanschaatsster is niet alleen een kampioene op de schaatsbaan, maar ze staat ook aan de top als influencer. Ze heeft nu al enige tijd een relatie met YouTuber/bokser Jake Paul, en de twee besloten onlangs om samen een ijsbad te nemen en de beelden op TikTok te plaatsen.

Schaatsster en influencer

Jutta staat aan de absolute top, en heeft inmiddels internationale bekendheid vergaard. Door haar relatie met Jake Paul kent de hele wereld haar naam, en ook het feit dat ze aan de top van de schaatswereld staat helpt zeker mee. Ze liet enige tijd geleden haar nieuwe badpak zien op Instagram, en nu heeft ze hetzelfde kledingstuk aangetrokken voor een video op TikTok.

Normaal gesproken staat de schaatsster op het ijs, maar nu ligt ze er middenin. Het nemen van een ijsbad is voor Jake Paul dagelijkse routine, of hij dat van Wim Hof heeft geleerd is onbekend. Hij heeft Jutta aangemoedigd om zijn voorbeeld te volgen, en dat doet ze met alle plezier. Het nemen van een ijsbad heeft veel gezondheidsvoordelen, en dat is zeer belangrijk voor Jutta en Jake, want ze doen beiden aan topsport.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam neemt ijsbad op TikTok

Jutta Leerdam is zeer actief op social media, en heeft maar liefst 4,2 miljoen volgers op Instagram. Ze is ook op TikTok actief, zo plaatste ze onlangs een video waarop ze met zus Merel Leerdam is te zien. Op dit moment is de schaatsster bij Jake Paul thuis in Puerto Rico, hij verraste haar vorige week met een verrassingsbezoek waarbij hij haar persoonlijk een zelfgemaakt schilderij kwam brengen.

In het onderstaande filmpje zien we Jutta en Jake terwijl ze een ijsbad trotseren. De moeder en de hond van Jake Paul zijn ook nog even te zien in het filmpje. Zoals het er naar uitziet, vermaakt Jutta Leerdam zich prima in Amerika, en heeft ze de tijd van haar leven met haar nieuwe vlam. Ze gaan er samen graag op uit om te sporten, want er moet wel worden getraind. In dat geval is een bad met ijs meer dan welkom, want hun intensieve trainingen zitten vol met vuur.

@juttaleerdam Instant regret @Jake Paul ♬ Summer day

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)