Women

Jutta Leerdam deelt intieme foto’s van vakantie in Puerto Rico

Jutta Leerdam deelt intieme fotos van vakantie in Puerto Rico
Jutta Leerdam geniet zichtbaar van vakantie Foto: Instagram @JuttaLeerdam

Topschaatsster Jutta Leerdam is op dit moment bij Jake Paul in Puerto Rico, en daar vermaakt ze zich prima. Ze geniet er van de zon terwijl ze op een luchtbed in het zwembad van de miljoenenvilla drijft. Ze kan het ook goed vinden met haar schoonmoeder, die de schaatsster volledig in de familie heeft opgenomen. Jutta kan haar geluk niet op, en heeft dit met haar volgers op Instagram gedeeld.

Villa van 16 miljoen dollar

Jake Paul heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een gigantisch vermogen verdiend met zijn carrière als YouTuber/bokser, en heeft ook nog eens een van de mooiste vrouwen van Nederland aan de haak geslagen. Jutta Leerdam is de laatste tijd meer in Puerto Rico dan in Nederland te vinden, en dat is niet zo gek, want haar kersverse vriend woont in een villa waar de gemiddelde miljonair in Nederland jaloers op is.

Hij kocht de villa in Puerto Rico dit jaar voor maar liefst 16 miljoen dollar. Jake Paul is verre van bescheiden als het gaat om zijn aankopen, hij heeft naast de villa de meest luxe supercars die er zijn te bedenken. Jutta maakt dankbaar gebruik van alle luxe om haar heen, en deelt haar vreugde graag met haar vele volgers. Ze draagt de hele dag door een bikini, want met het Zuid-Amerikaanse klimaat heeft deze ijskoningin geen moeite.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt hoogtepunten op Instagram

Jutta Leerdam deelde onlangs een foto waarop ze in het zwembad van Jake Paul lag te genieten, en ze liet aan haar volgers zien hoe ze samen met haar vriend een ijsbad nam. Ze geniet volop van haar tijd in het Zuid- Amerikaanse land, en deelde een compilatie van de week op Instagram met de toepasselijke titel ‘Peak of happiness’. In de post heeft ze alle gebeurtenissen van de afgelopen week op een rijtje gezet.

Het is onbekend wanneer Jutta terugkeert naar Nederland, want ze heeft het prima naar haar zin aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Ondertussen traint ze nog dagelijks keihard om in vorm te blijven, want ze zal de eerstvolgende keer weer in topvorm op de ijsbaan moeten staan. Ondertussen geniet ze van haar tijd op het Amerikaanse continent, en ze laat haar 4,2 miljoen volgers door middel van haar foto’s een beetje meegenieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)