Women

Prachtige Jutta Leerdam vecht terug van eetprobleem: “Je bent te dik”

Prachtige Jutta Leerdam vecht terug van eetprobleem Je bent te dik

Dat topsporters continu lichamelijke en geestelijke grenzen opzoeken is bekend, want ze pushen zichzelf tot het uiterste om de beste resultaten te behalen. In het geval van Jutta Leerdam is dat ook het geval, maar dat ging jarenlang gepaard met eetproblemen en een ongezonde mindset. Ze vertelde dit tijdens een openhartig gesprek met Robbert Rodenburg in het YouTube-programma Open Kaart.

Een gedisciplineerde topschaatsster

Ze vertelt onder andere over haar drang naar perfectie in de breedste zin van het woord. Ze wilde zo dun mogelijk zijn, en zo gezond mogelijk eten. Jutta sloeg daar drie jaar lang in door, en dat nam volgens eigen zeggen zorgelijke vormen aan. Ze heeft uiteindelijk het innerlijke gevecht gewonnen, en ze ziet er prachtig uit. Jutta Leerdam is in topconditie en heeft overduidelijk meerdere persoonlijke records verbroken.

Dat ze keihard traint is te zien aan haar trainingsvideo’s, waarin ze met haar volgers deelt hoe ze tot het uiterste gaat om haar doelen te bereiken. In de periode dat ze zo gezond mogelijk wilde leven bleek ze juist ongezond bezig te zijn, want haar lichaam had geen energie om spieren op te bouwen. Ze kwam tot dit inzicht tijdens een trainingskamp, en besloot hierop om het roer compleet om te gooien.

Jutta Leerdam is een echte powervrouw

Toen ze eenmaal een gezonde balans had gevonden met betrekking tot haar dieet en mindset lag de wereld voor haar open. Jutta Leerdam heeft inmiddels bewezen dat elk doel gehaald kan worden, en dat een innerlijk gevecht kan resulteren in brandstof voor deze doelen. Haar 4,2 miljoen volgers zullen zonder twijfel beamen dat de topschaatsster er fantastisch uitziet en een echte powervrouw is.

Jutta is een voorbeeld voor veel mensen die met dezelfde innerlijke problemen hebben te kampen. Ze laat door middel van het interview in Open Kaart weten dat het voor iedereen mogelijk is om dat gevecht te winnen, en daarmee krachtiger terug te komen. De knappe blondine heeft dit bewezen door de hele wereld versteld te laten staan door haar prestaties op het ijs, maar ook door haar oogverblindende voorkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)