Women

Zien: Jutta Leerdam maakt catwalk debuut in weinig verhullende outfit

jutta leerdam catwalk foto
(Foto: Instagram / @juttaleerdam)

Jutta Leerdam staat niet alleen bekend als een zeer getalenteerde schaatsster en de vriendin van Jake Paul, ze is ook een aantrekkelijke influencer met een voorliefde voor fashion. Een debuut op de catwalk van de Milan Fashion Week was dus op haar afgetrainde lijf geschreven. Ze liep voor het merk BOSS, zo liet ze weten op haar Instagram-pagina. Jutta had een outfit aan waarmee ze de aandacht flink naar zich toe wist te trekken.

Jutta Leerdam deelt catwalk debuut op Instagram

Jutta Leerdam liep in kleding van het merk BOSS. Het is niet de eerste keer dat de schaatsster op een modeshow is te vinden, ze werd enige tijd geleden ook gespot op de Hugo Boss Miami Show. Tijdens deze show werd ze voor het eerst gespot met YouTuber Jake Paul. Ze liep dit keer zelf mee tussen de modellen en dat deed ze alsof ze nog nooit anders heeft gedaan. Zit er naast haar schaatscarrière ook een carrière als model in voor deze wereldkampioen?

Voor nu laat ze alles even voor wat het is zodat ze zich volledig kan richten op het volgende seizoen. Haar vorige seizoen was een daverend succes. Ze bleef ongeslagen op de 1000 meter, startte op internationaal verband op haar favoriete afstand en wist twaalf keer te winnen. Als klap op de vuurpijl kreeg ze ook nog een beeld in Madame Tussauds. Jutta Leerdam is een alleskunner die in alle opzichten een winnares is, zelfs als ze daarvoor het onderstaande pakje van BOSS moet dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta schittert op Milan Fashion Week

De Milan Fashion Week is een onderdeel van vier grote modeshows die sinds 1985 worden gehouden. Naast Milan zijn ook Londen, Parijs en New York het middelpunt van dit jaarlijks terugkerende evenement. Tijdens deze shows krijgen niet alleen de veteranen in de haute couture de kans om hun herfst/wintercollectie aan het publiek te tonen, ook nieuwe designers krijgen een podium. Ook opkomende modellen staan in de schijnwerpers, zoals Jutta Leerdam.

De 24-jarige schaatsster heeft voor de gelegenheid haar schaatsen verruild voor een paar naaldhakken, en haar kenmerkende make-up liet ze ook achterwege. Een team aan visagisten heeft Jutta opgemaakt, zo liet ze weten aan haar vele volgers op social media. Ze maakte haar debuut op de catwalk vlak voor een nieuw seizoen op het ijs. Ze zal ongetwijfeld worden aangemoedigd door Jake Paul.

jutta-leerdam-catwalk-instagram

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)