Jutta Leerdam showt strak afgetraind figuur op zonnige Instagram foto
Women

Jutta Leerdam showt strak afgetraind figuur op zonnige Instagram-foto

Jutta Leerdam is na een lange vakantie weer terug in ons koude kikkerlandje, en heeft het hart van Jake Paul definitief veroverd. De blonde topsporter kan zich weer richten op haar trainingen en wedstrijden, maar ze neemt voor de zekerheid nog een paar stralen Hollandse zon mee, en zet de foto van het resultaat op Instagram. Ze is overduidelijk nog steeds in topconditie.

Een vakantie vol hoogtepunten

Jutta Leerdam kan met een tevreden gevoel terugkijken op haar vakantie op het Amerikaanse continent. Ze heeft er tijd met vrienden en familie doorgebracht, maar het was YouTuber en bokser Jake Paul die haar het meeste deed glunderen. Ze heeft tijdens haar lange uitstapje verschillende foto’s en video’s geplaatst, waaronder een jaloersmakende en zinnenprikkelende video waarop ze al haar hoogtepunten met haar volgers deelt.

De blondine laat het internet wel vaker ontploffen met kiekjes waarop ze in bikini of jurkjes is te zien, maar dit keer heeft ze voor de gelegenheid een legging en een topje aangetrokken. De kledingstukken accentueren haar lichaam prima, waardoor het duidelijk te zien is dat ze tijdens haar vakantie niet stil heeft gezeten. Ze is nog steeds in-shape door intense training, en zal zonder twijfel snel in de sportschool te vinden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam plaatste zonnige foto in legging op Instagram

Het gaat Jutta Leerdam voor de wind. Ze heeft inmiddels een glansrijke carrière opgebouwd, en heeft daar een baanbrekend vermogen mee opgebouwd. Nu ze een internationale ster aan de haak heeft geslagen weet de hele wereld wie de knappe nieuwe vriendin van Jake Paul is, die overigens ook een gigantisch vermogen heeft opgebouwd met zijn activiteiten als bokser en YouTuber.

Jutta is weer terug in Nederland, maar ze zal ongetwijfeld weer snel in het vliegtuig zitten. Ze houdt van reizen, en is het afgelopen jaar vaak op vakantie geweest. De onderstaande foto is genomen in thuisland Nederland. In de caption staat ‘Sun kissed’ te lezen, daarmee refereert ze waarschijnlijk aan haar zongebruinde huid, of toch naar het amoureuze tintje van haar vakantie? Wie zal het zeggen, Jutta is back, en haar fans willen haar snel weer zien knallen op de schaatsbaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)