Geld & Carrière

Justin Bieber’s backstage eisen: een kijkje in zijn bizarre wereld

justin-bieber-backstage-eisen
Justin Bieber in Spiderman kostuum. Foto: Instagram @justinbieber

Justin Bieber heeft natuurlijk een indrukwekkende carrière opgebouwd. Maar naast zijn muzikale talent, staat Bieber ook bekend om zijn unieke en soms bizarre eisen backstage. Als je de lijst ziet met wat de Canadees allemaal eist in zijn kleedkamer voordat hij het podium opduikt, dan denk je misschien wel dat de faam naar zijn hoofd is gestegen. Maar wat eist Justin Bieber dan precies?

Justin Bieber zijn carrière

Bieber, geboren op 1 maart 1994, begon zijn carrière op jonge leeftijd. Zijn talent werd ontdekt door Scooter Braun, die Bieber’s video’s op YouTube vond en hem onder zijn hoede nam. Sindsdien heeft Bieber de wereld veroverd met hits als “Baby”, “STAY” en “What Do You Mean?”. We weten allemaal dat Justin extreem succesvol is, maar wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen bij een Justin Bieber concert?

Als je denkt dat het leven van een superster alleen maar glitter en glamour is, dan heb je het mis. Bieber heeft een uitgebreide lijst van eisen voor zijn kleedkamer tijdens concerten. Van specifieke drankjes zoals flesjes water, cola, en Ginger Ale, tot vier citroenen, twee paar witte sokken, Wine Gums en een Vicks Inhaler, Bieber weet precies wat hij wil. Zijn al deze gekke trekjes ook de reden dat hij verbannen is door Ferrari?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Bizarre backstage eisen van Justin Bieber

Al zijn eten moet worden gegeten met zilveren bestek, de temperatuur in zijn kleedkamer moet constant tussen de 20 en 23,8 graden zijn en alleen witte tafels zijn toegestaan in zijn kleedkamer. Tijdens fotoshoots stelt hij specifieke eisen om te zorgen voor zijn comfort en privacy. Niemand mag met hem praten of om een handtekening vragen, mobiele telefoons zijn niet toegestaan op de set en geen muziek van zijn ex, Selena Gomez, mag worden afgespeeld.

Bieber heeft ook een uitgebreide lijst met voedsel vereisten voor achter de schermen. Wit gesneden brood, aardappelchips, witte cheddar popcorn, Ghirardelli donkere chocolade met zeezout en amandelen, menthol en watermeloen kauwgom, azijn chips, organisch gedroogd fruit, pinda’s, en een ontbijtgranen met alle soorten bessen, zijn slechts enkele van de items op zijn bizarre lijst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)