Justice League, Zack Snyder, HBO Max
Film & Serie

Explosieve trailer voor Zack Snyder’s Justice League

Justice League stelde Comic-Con fans enorm teleur in 2017. Regisseur Zack Snyder zou de film van zijn leven produceren. Ruim driekwart jaar na de officiële aankondiging is er dan nu eindelijk een volledige trailer van de langverwachte DC’s superheldenfilm. De eerste beelden tonen voor het eerst een goed beeld van de schurk Darkseid.

Zack Snyder’s Justice League

In 2017 kwam wel een Justice League uit, maar dit was slechts een samenraapsel van de plannen van Snyder, de reshoots van Joss Whedon en opdrachten van Warner Bros.

Zack Snyder’s Justice League moet het echte verhaal van de top filmregisseur weergeven en de vorige doen vergeten. De vier uur durende film is volgende maand te streamen op HBO Max.

Justice League, Darkseid, HBO Max

Darkseid

De film belooft ons meer te laten zien van de geschiedenis van de superschurk Darkseid (Ray Porter). Deze bad guy laat niet met zich sollen als we de trailer mogen geloven.

Daarnaast maakt ook Jared Leto’s Joker zijn opwachting (eindelijk een tweede kans voor Leto). Eén ding is duidelijk: het wordt grimmiger, donkerder met een berg meer geweld.

Bekijk hier de explosieve trailer:

De langverwachte film gaat 18 maart in première op HBO Max. Het is nog onduidelijk of de versie ook in Nederland beschikbaar komt. De originele versie van de film is hier te zien.