Joy Beune laat met pikante foto zien waarom zij Mooiste Sportvrouw van Nederland was
Women

Joy Beune laat op bikini-foto zien waarom zij ‘Mooiste Sportvrouw van Nederland’ was

Topschaatsster Joy Beune geniet op dit moment van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Griekenland. Ze deelde onlangs een foto waarin ze in een roze bikini staat te genieten van het heerlijke klimaat. Wij genoten vooral van haar heerlijke lichaam, die haar bikini prima tot zijn recht liet komen. Wat een beeldschone dame is Joy.

Joy Beune geniet van vakantie in Griekenland

Joy Beune schaatst bij schaatsploeg Jumbo-Visma, waar sinds kort ook de knappe Jutta Leerdam bij schaatst. De 23 jarige blondine is hard op weg om haar schaatscarrière naar een hoger niveau te tillen. De aantrekkelijke langebaanschaatsster stond vanaf haar negende al op de schaatsen. In 2017 won ze tijdens de wereldkampioenschappen voor junioren goud op de 3000 meter. Maar dat was pas het begin.

In 2018 won ze op het WK junioren goud op de 1500 meter, en werd ze een dag later ook eerste op de 1000 en 3000 meter. Door haar prestaties kreeg ze in datzelfde jaar een contract aangeboden van Team LottoNL-Jumbo. In de lente van 2020 werd haar contract bij Jumbo-Visma verlengd met twee jaar. Joy Beune is de vriendin van langebaanschaatser Kjeld Nuis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Joy Beune deelt sexy bikini-foto op Instagram

We hebben al eerder aandacht besteed aan de beeldschone Joy Beune. De bikini-foto is genoeg reden om nogmaals aandacht aan deze mooie dame te besteden. Ze verblijft in het luxe Pelagos Suites Hotel & Spa op het Griekse eiland Kos, waar ze haar afgetrainde lichaam lekker laat bijkleuren door de zon.

De onderstaande foto waarop ze in haar roze bikini poseert is niet de enige foto waarop ze er verbluffend uitziet. Ze ziet er fantastisch uit in zwemkleding, maar ook andere setjes staan haar geweldig. We hebben een kijkje op haar Instagram-account genomen en hebben de mooiste foto’s van de knappe Joy onder de bewuste bikini-foto geplaatst. Enjoy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken