Joy Beune Instagram
Women

Joy Beune neemt volgers mee naar bed op Insta-foto’s

Topsporter Joy Beune weet als geen ander hoe het is om voor de winst te gaan. De langebaanschaatsster is een van de mooiste vrouwen van Nederland, en is altijd in topconditie. Ze traint keihard voor haar prestaties, maar daar hoort ook de nodige ontspanning bij. Ze plaatste onlangs een foto op Instagram waarop ze in lingerie in bed ligt te wachten op iets heets.

Topsporter en influencer

Succesvolle mensen trainen dagelijks keihard om hun doelen te bereiken, en vinden nergens excuses voor. De aantrekkelijke Joy Beune weet hoe het is om door te pakken, en is continu bezig om zichzelf in alles te verbeteren. Ze is haar eigen concurrent, en haal alles uit elke training. Dat dit absolute toewijding vergt weet Jutta Leerdam ook, maar doorzettingsvermogen levert wel topprestaties op.

Dat vele trainen zorgt er ook voor dat Joy een prachtig figuur heeft, dat liet ze al eerder zien toen ze zichzelf in bikini op de gevoelige plaat vast liet leggen. De vriendin van topschaatser Kjeld Nuis is een prachtige verschijning, en heeft een gigantische fanbase op social media. Dat zullen vast niet allemaal schaatsliefhebbers zijn, want van Joy Beune zelf worden ze ongetwijfeld ook vrolijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune neemt volgers op Instagram mee naar bed

Op de onderstaande Instagram foto zien we Joy in bed terwijl ze wacht op een lekker kopje koffie. Haar blonde haren stralen prachtige door het zonlicht wat naar binnen schijnt, maar dat is niet het enige wat opvallend is. De blondine draagt namelijk een lingeriesetje waardoor ze er nog stralender uitziet. De foto kan op veel reacties rekenen, waaronder dat van wielrenster Puck Moonen, die reageert met ‘Ja halloooo’.

Ons land kent veel vrouwelijke topschaatssters, die er allemaal uitzien om door een ringetje te halen. Joy Beune is daar een goed voorbeeld van, maar Suzanne Schulting mag er ook zeker zijn. Het zijn allemaal mooie schaatstalenten die topprestaties leveren, en daar mogen die miljoenen volgers best trots op zijn. De 209K volgers van Joy zullen zonder twijfel hebben genoten van deze schoonheid op hun tijdlijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)