Women

Joy Beune laat op nieuwe foto zien wat er onder haar schaatspakje schuilgaat

Joy Beune instagram foto
Foto: Instagram @joybeune

Langebaanschaatsster Joy Beune staat aan de top van de internationale schaatswereld, en traint keihard om in conditie te blijven. Ze neemt haar volgers graag mee naar haar trainingen en wedstrijden, maar ook als ze op vakantie is, post ze graag foto’s van zichzelf op social media. De topsporter is de vriendin van schaatser Kjeld Nuis, die zonder twijfel trots is op zijn vriendin.

Schaatsster en influencer

Als Joy Beune (1999) niet op het ijs staat, dan is ze ergens ter wereld op het strand te vinden. De schaatsster mag zich rekenen tot de mooiste sportvrouwen van Nederland, en dat onderstreept ze regelmatig door het plaatsen van selfies op de socials. Ze is pas 24 jaar, maar heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd, wat dat betreft past ze in dezelfde categorie powervrouwen waar Jutta Leerdam ook in staat.

De schaatsster is geboren in Borne en was op jonge leeftijd al op het ijs te vinden. Ze wist al vroeg de winst binnen te slepen, zo won ze in 2018 op het WK Junioren in Salt Lake City goud, en wist destijds ook een aantal junioren-wereldrecords te breken. Door deze prestaties maakte ze in een klap een sprong van plek 240 naar 73 in de Adelskalender van de senioren. Een jaar later steeg ze naar plek 10 toen ze tijdens de wereldbekerfinale een persoonlijk record vestigde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune deelt vakantie-foto met volgers op Instagram

Joy Beune is behalve een topschaatser ook een influencer die weet hoe ze haar volgers tevreden moet houden. Ze houdt haar 314K fans op de hoogte door het delen van Instagram foto’s waarop ze geniet van haar leven buiten de schaatsbaan. Ze gaat graag op vakantie, want naast dat harde trainen moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Aan haar Instagram-posts is te zien dat ze vriend Kjeld Nuis graag mee op vakantie neemt.

Op de onderstaande foto zien we Joy in een groene laag uitgesneden jurk. In de caption staat te lezen dat ze op dit moment geniet van een vakantie in Gran Canaria, waar ze geniet van het warme klimaat. De eerstkomende periode is het dus geen ijs, maar tropisch water voor deze sportvrouw, en dat legt ze allemaal vast met haar iPhone. Haar vele volgers, waaronder Rico Verhoeven kunnen de foto’s in ieder geval waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)