Women

Belgisch model Jotti Verbruggen is een echte Vlaamse vlam

Belgische model Jotti Verbruggen is een echte Vlaamse vlam

Wij kwamen dit Belgische pareltje tegen tijdens onze zoektocht naar de mooie dingen in het leven. En mooi is ze. Jotti Verbruggen hoeft weinig te doen om internet te laten stralen. De aantrekkelijke blondine timmert hard aan de weg als model en schopte het tot aan de finale van Miss België. Wij willen meer weten van deze mooie verschijning.

Jotti Verbruggen is model en mannequin

Jotti weet precies hoe ze elegantie op de catwalk uit moet beelden. Ze loopt regelmatig modeshows voor exclusieve kledingmerken en weet precies hoe ze haute couture aan het publiek moet tonen. Dat is niet verwonderlijk als we kijken naar haar prachtige uitstraling. Ze werkt ook als model en doet regelmatig fotoshoots. Maar het had ook heel anders af kunnen lopen met de voormalige finalist van Miss België.

In 2017 ontsnapte ze op het nippertje aan de dood tijdens een allesverwoestende brand in haar toenmalige woning. Maar ze schreef zich vlak daarna toch in voor de miss-verkiezing en wist het tot de finale te schoppen. Deze mooie doorzetter zegt dat ze het positieve blijft zien en overal het beste van blijft maken. En dat is te zien, want Jotti is jaren later een model waarvan de carrière flink in de lift zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Instagram Jotti Verbruggen

Jotti Verbruggen past zeker in het rijtje met de 10 mooiste vrouwen van België. Ze plaatst regelmatig heerlijke foto’s op haar Instagram account, en daar willen wij uiteraard meer van zien. Net zoals haar landgenoot, Maithé Rivera is ze één van de knapste dames van België, en dat mag gezien worden. Gelukkig weten deze mooie vrouwen wat een mannenhart sneller doet kloppen, want we krijgen het er warm van.

Wij hebben uitgebreid de tijd genomen om een rondje te maken op de Instagram-account van deze Belgische schone. We hebben daar geen spijt van, want we werden getrakteerd op een reeks foto’s waar we erg blij van werden. Wij zijn zo gul om deze foto’s met jullie te delen. We hebben onze selectie hieronder netjes onder elkaar uitgestald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken